Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πλάνο του Μαρτίνς για τον Απόλλωνα

Το πλάνο του Μαρτίνς για τον Απόλλωνα
Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 - 00:52

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν προχώρησε σε πολλές αλλαγές στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Απόλλωνα, σε σχέση με εκείνη της αναμέτρησης με την Ντουντελάνζ, στο Λουξεμβούργο. Και αναμένεται να παρατάξει μια ενδεκάδα κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» που δεν θα έχει πάρα πολλές αλλαγές σε σχέση με εκείνη του «Ζοσί Μπαρτέλ».

Ας τα βάλουμε κάτι, με βάση και την αποστολή, καθώς ο Πορτογάλος έχει 19 παίκτες στα πλάνα του για το ματς της Δευτέρας. Κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ξανά ο Γιαννιώτης, ενώ στην άμυνα θα έχουμε μια αλλαγή σε σχέση με το ματς κόντρα στη Ντουντελάνζ. Δεξιά θα δούμε ξανά τον Ελαμπντελαουί, ενώ οι άλλοι τρεις θα είναι οι Σισέ, Βούκοβιτς και Κούτρης.

Στο χώρο του κέντρου ο Μπουχαλάκης με παρτενέρ πιθανότητα τον Νάτχο που είναι πιθανότερο να ξεκινήσει σε σχέση με τον Καμαρά, ο Ποντένσε στη μια πτέρυγα, ο Φορτούνης στο ρόλο επιθετικού και ο Χριστοδουλόπουλος στην επίθεση. Όσον αφορά στο δεξί άκρο, δεν αποκλείεται να δούμε ξανά τον Φετφατζίδη που έχει προβάδισμα έναντι του Ναουέλ.

Διαβάστε επίσης