Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βραβεία» για Σέζο και βοηθό

«Βραβεία» για Σέζο και βοηθό
Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 - 08:15
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Όπως τα προβλέψαμε. Ο Σέζος (Κιλκίς) άρχισε να παίρνει σερί ορισμούς, παρά τα λάθη του σε βάρος του Ολυμπιακού στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Σα να μην έφτανε που τον έβαλαν τέταρτο στο αυριανό παιχνίδι Πανιώνιος-Ατρόμητος, το οποίο θα σφυρίξει ο Σιδηρόπουλος, ορίστηκε μεσοβδόμαδα να διαιτητεύσει και το παιχνίδι Κυπέλλου Ηρακλής-Ατρόμητος, για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Στο ίδιο παιχνίδι μπήκε και ο Δημόπουλος (Φλώρινας) που επίσης έδωσε... ρεσιτάλ «εξυγίανσης» στο Ηράκλειο!

Με άλλα λόγια δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα! Ο Περέιρα θεωρεί φορμαρισμένο τον Σέζο που δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο σαν διαιτητής, ενώ ο Δημόπουλος ανέβηκε φέτος στην κατηγορία. Συνολικά οι διαιτητές είναι 24, οι βοηθοί 55, όμως ο Πορτογάλος βάζει τους ίδιους και τους ίδιους. Κατά σύμπτωση, σερί ορισμοί παίρνουν όσοι αδικούν τον Ολυμπιακό.

Στο ματς ΟΦΗ-Ολυμπιακός 1-0, ο Σέζος δεν απέβαλε τον Πλατέλλα, ο οποίος στο 5' κλώτσησε τον Γκιλιέρμε και έδειξε κίτρινη αντί για κόκκινη, στο 34' πριν το γκολ του ΟΦΗ δεν καταλόγισε φάουλ του Πλατέλλα στον Τσιμίκα και αν το έδινε έπρεπε να δείξει δεύτερη κίτρινη στον Πλατέλλα και στο 91' δεν έδωσε πέναλτι σε χέρι του Ποτουρίδη, μετά από σουτ του Νάτχο.

Ο δε Δημόπουλος (Φλώρινας) έκανε ένα αλλά μεγάλο λάθος! Στο 72' καταλόγισε ανύπαρκτο οφσάιντ σε βάρος του Μάνου, ο οποίος ήταν τουλάχιστον ένα μέτρο μπροστά από τον τελευταίο αμυνόμενο! Επίσης, φάουλ που γίνονταν μπροστά του, υπέρ του Ολυμπιακού, δεν τα υποδείκνυε στον Σέζο.

Διαβάστε επίσης

Κούτρης reloaded

Κούτρης reloaded

Ο αριστερός μπακ του Θρύλου ετοιμάζεται για ένα restart.