Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να είστε καλά, μας κάνετε και γελάμε!

Να είστε καλά, μας κάνετε και γελάμε!
Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 - 12:01
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Άλλο ένα επεισόδιο στην κωμωδία που αποκαλούν ελληνικό πρωτάθλημα. Με καθυστέρηση μιας εβδομάδας ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη στον επιθετικό του ΠΑΟΚ, συγγνώμη του Ατρομήτου, Ευθύμη Κουλούρη που η κάμερα τον συνέλαβε να βρίζει μετά το γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας επί του Αστέρα Τρίπολης. Ο Κουλούρης αγωνίστηκε κανονικά κατά του Πανιωνίου και θα χάσει το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ούτως ή άλλως δεν θα έπαιζε καθώς είναι δανεικός στον Ατρόμητο, όπως και οι Χατζηισαϊας, Γιαννούλης. Αρα, γιατί να υπάρχει κι άλλος λόγος;

Τελικά, έχουν μεγάλη πλάκα...

Να σημειωθεί, ότι ο Κουλούρης αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στο ματς Κυπέλλου με τον Ηρακλή, την προσεχή Τετάρτη, καθώς όλα δείχνουν ότι θα απολογηθεί Πέμπτη ή Παρασκευή και θα χάσει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ατρόμητος Ευθύμιου Κουλούρη για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 10 παρ.1 περ. α Ι και παρ.5 στ, περ. β του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Διαβάστε επίσης

Η παράδοση των Ομάρ και Μάνου (vids)

Η παράδοση των Ομάρ και Μάνου (vids)

Ο Νορβηγός αμυντικός και ο Έλληνας επιθετικός είναι οι δύο παίκτες που έχουν βρει δίχτυα από το ρόστερ των Πειραιωτών κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ευκαιρία για ξέσπασμα!

Ευκαιρία για ξέσπασμα!

Οι επιθετικοί του Ολυμπιακού έχουν τη δυνατότητα να «ξεμπουκώσουν» κόντρα στον Απόλλωνα και να ανεβάσουν τη ψυχολογία τους ενόψει της συνέχειας.