Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια ωραία ατμόσφαιρα, ακύρωσαν το διαρκείας Τσιάρτα λόγω SDNA...

Μια ωραία ατμόσφαιρα, ακύρωσαν το διαρκείας Τσιάρτα λόγω SDNA...
Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 - 14:47

Στα άκρα η… σχέση Μελισσανίδη-Σαββίδη και στο χώρο των ΜΜΕ! Μια ωραία ατμόσφαιρα κι έχει και συνέχεια. Ο Τσιάρτας είχε πάρει εισιτήριο διαρκείας της ΑΕΚ μέσα από το σύνδεσμο παλαιμάχων των «κιτρινόμαυρων». Το οποίο, όμως, ακυρώθηκε. Ο λόγος;

Η συνεργασία που θα έχει με το SDNA ως αρθρογράφος. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που η ΑΕΚ, με ανακοίνωσή της, είχε χαρακτηρίσει ως «όργανο προπαγάνδας του ΠΑΟΚ» την συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Και του πήραν πίσω το διαρκείας.

Είναι ξεκάθαρο πώς οι πρώην «σύμμαχοι» δεν θέλουν ούτε να βλέπει ο ένας τον άλλο. Στα άκρα έχουν φτάσει οι… σχέσεις τους και θα έχει και συνέχεια αυτό. Το περιστατικό με τον Τσιάρτα δείχνει πολλά κι αποτελεί απλά ένα ακόμα επεισόδιο σε αυτό το σίριαλ που θα έχει και συνέχεια.

Διότι είναι ολοφάνερο πώς πλέον η κόντρα ανάμεσα στους δύο «ισχυρούς άνδρες» ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχει περάσει και σε άλλο επίπεδο και πιο συγκεκριμένα στο χώρο των ΜΜΕ. Και θα υπάρξουν κι άλλα επεισόδια στην πορεία, να είστε σίγουροι για αυτό.

Διαβάστε επίσης

Σαφής υπεροχή...

Σαφής υπεροχή...

Οι Πειραιώτες στις εντός έδρας αναμετρήσεις τους κόντρα στην ομάδα της Ριζούπολης μετρούν σε 39 ματς, 28 νίκες, 7 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Σούπερ νίκες Ολυμπιακού και Λάζαρου κατά της ΑΕΚ

Σούπερ νίκες Ολυμπιακού και Λάζαρου κατά της ΑΕΚ

Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την έφεση των «κιτρινόμαυρων» για το πρόστιμο κατά του διεθνή επιθετικού, ενώ έκανε δεκτό το αίτημα των Πειραιωτών και η συζήτηση θα επαναληφθεί με τριμελή σύνθεση.