Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φυλάκιση 7 μηνών στον Σταμάτη Βελλή

Φυλάκιση 7 μηνών στον Σταμάτη Βελλή
Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 - 23:43

Παραδειγματική ήταν η τιμωρία στον Σταμάτη Βελλή από την ελληνική Δικαιοσύνη. Στον εφοπλιστή και πρώην μεγαλομέτοχο του Απόλλωνα Σμύρνη επιβλήθηκε τη Δευτέρα ποινή φυλάκισης 7 μηνών για συκοφαντικές δηλώσεις που είχε κάνει κατά του Ολυμπιακού, στο παρελθόν. Για όσα δυσφημιστικά κατά των «ερυθρολεύκων» είχε πει τον Φεβρουάριο του 2014.

Τότε, στις 22/2/2-14, μετά το ματς του Απόλλωνα με τον Πανιώνιο στη Ριζούπολη, όπου οι γηπεδούχοι είχαν ηττηθεί με ανατροπή και είχαν μπλέξει για τα καλά με τον υποβιβασμό, ο Σταμάτης Βελλής είχε πει πολλά κατά του Ολυμπιακού! Οι πιο βασικές του φράσεις ήταν: «Ο Ολυμπιακός με την πολιτική του δανεισμού των παικτών, αν και νόμιμη, δημιουργεί σχέσεις και υποχρεώσεις με ομάδες που ωφελούνται όπως ο Πλατανιάς, ο Εργοτέλης και ο Πανιώνιος» και «Ο Ολυμπιακός, ακόμα και στην κακή του μέρα, δεν επιτρέπεται να στραβοπατήσει».

Επίσης, πώς: «Επικρατεί ένα κλίμα στη διαιτησία ότι αν δυσαρεστήσεις τον Ολυμπιακό, δεν θα προχωρήσεις. Αυτό πιστεύουν οι διαιτητές», αλλά και ότι «Ο Ολυμπιακός ελέγχει 3-4 ομάδες στο πρωτάθλημα. Αυτές οι ομάδες ευνοούνται από διαιτησίες».

Με τον 60χρονο εφοπλιστή να καταδικάζεται για όσα είχε αναφέρει, καθώς ναι μεν υπήρξε λαλίστατος την ώρα που έκανε τις δηλώσεις, αλλά καμία εξ αυτών δεν μπορούσε να την τεκμηριώσει καθώς δεν είχε το παραμικρό στοιχείο που να μπορεί να αποδείξει τους ισχυρισμούς του. Και η ελληνική δικαιοσύνη απεφάνθη…

Διαβάστε επίσης