Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κορυφαία ομάδα σε δημιουργία

Κορυφαία ομάδα σε δημιουργία
Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 - 08:41
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Ένα ακόμα ματς ήταν αυτό με τον Απόλλωνα όπου ο Ολυμπιακός κυριάρχησε, έκανε πολλές ευκαιρίες, αλλά το γκολ ήρθε στο φινάλε. Κι αυτό είναι κάτι που έχει προβληματίσει τον Πέδρο Μαρτίνς. Με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει τονίσει πώς θα βρεθεί η λύση. Αλλά για μια ακόμα φορά αυτό δεν συνέβη!

Ο ίδιος έχει δουλέψει πολύ με την ομάδα του, φαίνεται αυτό. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας και αυτό αποτυπώνεται και από τις τελικές προσπάθειες ανά ματς που έχουν οι «ερυθρόλευκοι». Σε 8 αγωνιστικές έχουν 121, δέκα περισσότερες από τη δεύτερη στη σχετική κατηγορία ΑΕΚ που ακολουθεί με 101! Τεράστια η διαφορά!

Όμως δεν έχει αποτελεσματικότητα που θα έπρεπε να έχει ο Ολυμπιακός. Έχοντας σκοράρει μόλις 11 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να λυθεί. Δεν γίνεται να κάνει σε κάθε ματς περισσότερες από 15 ευκαιρίες κατά μέσο όρο και να μην έχει το εύκολο γκολ! Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» πρέπει να βρει τη λύση άμεσα. Όποια κι αν είναι αυτή, όποιον παίκτη κι αν χρειαστεί να βάλει στην ενδεκάδα.

Διαβάστε επίσης

Μάνος ο… δέκατος!

Μάνος ο… δέκατος!

Δέκα παίκτες του Ολυμπιακού έχουν σκοράρει έως τώρα στο φετινό πρωτάθλημα της Super League.

«Το είπες εσύ…» (pic)

«Το είπες εσύ…» (pic)

Το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά για το γκολ του Δημήτρη Μάνου κόντρα στον Απόλλωνα.