Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πείσμα του Λαζάρου!

Το πείσμα του Λαζάρου!
Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 - 19:03
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Ο Ολυμπιακός νίκησε δύσκολα, τη Δευτέρα το βράδυ, τον Απόλλωνα. Με το γκολ που πέτυχε ο Δημήτρης Μάνος. Σε μία φάση, στην οποία έπαιξε καθοριστικό ρόλο και το πείσμα του Χριστοδουλόπουλου. Γιατί μπορεί ο Μάνος να πέτυχε ένα σεντερφορίσιο γκολ, αλλά αν δεν ήταν ο Λάζαρος να κυνηγήσει τη φάση, ίσως να μην είχε έρθει τελικά το1-0.

Η ουσία είναι πως στη φάση του 90ού λεπτού μέτρησε, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, το πείσμα του διεθνούς παίκτη. Από το ξεκίνημα της φάσης, το γέμισμα του Φετφατζίδη, την κεφάλια του Μάνου, που έφερε την μπάλα στον Χριστοδουλόπουλο. Στο πιο κρίσιμο σημείο του ματς ο Λάζαρος είχε καθαρό μυαλό. Πήρε την μπάλα, κινήθηκε προς την περιοχή, την κατάλληλη στιγμή απέφυγε έναν αντίπαλο του και έκανε το σουτ. Εκεί η μπάλα τον «πούλησε»!

Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι εκείνος ο χρυσός σκόρερ. Αλλά τελικά το σουτ που έκανε, έγινε ασίστ για τον Μάνο, που πέτυχε το γκολ της νίκης.

Ο Λάζαρος, όμως, έδωσε στον Ολυμπιακό αυτό που του έλειπε. Την μπούκα από έναν εξτρέμ. Άλλο αν τη Δευτέρα αγωνίστηκε ως επιθετικός. Όταν μπήκε ο Μάνος συνεργάστηκε ιδανικά μαζί του στην επιθετική γραμμή. Και αυτό λειτούργησε προς όφελος του Ολυμπιακού.

Ο Χριστοδουλόπουλος δίνει στην ομάδα του Μάρτινς κάτι πολύ σημαντικό. Το πάθος για τη νίκη! Ο Λάζαρος θέλει να πετύχει πολλά με τον Ολυμπιακό. Πεισμώνει, γι’ αυτό και ορισμένες φορές θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω. Αλλά κυρίως αυτό που μετράει είναι η θέληση του να πανηγυρίσει πολλές νίκες με τον Ολυμπιακό και να κατακτήσει τίτλους!

Διαβάστε επίσης

Εύκολα ο Λεβαδειακός τον Άρη Αβάτου

Εύκολα ο Λεβαδειακός τον Άρη Αβάτου

Η ομάδα της Βοιωτίας επικράτησε με 4-0 της ομάδας της Ξάνθης στο πρώτο ματς για την 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου βρίσκεται και ο Ολυμπιακός.

Άρπαξε την ευκαιρία...

Άρπαξε την ευκαιρία...

Ο Δημήτρης Μάνος έδειξε σε ακόμη ένα ματς το τεράστιο ταλέντο του και την ξεχωριστή σχέση που έχει με τα αντίπαλα δίχτυα.

Με αλλαγές στην Πάτρα

Με αλλαγές στην Πάτρα

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα κάνει «λίφτινγκ» στην ενδεκάδα του Ολυμπιακό κόντρα στην Παναχαϊκή.