Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μην ασχολείστε με τον Λάζαρο...

Μην ασχολείστε με τον Λάζαρο...
Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 - 21:08
Αρθρογράφος: Δημήτρης Γρηγορόπουλος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

Με την Ντουντελάνζ μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή όταν τραυματίστηκε ο Γκερέρο και παρά την γκαντεμιά που είχε σ' ένα σωρό φάσεις ήταν από τους καλύτερους. Με τον Απόλλων έπαιξε από την αρχή σε μια θέση που αγωνίζεται σπανίως (σ.σ. η τελευταία φορά ήταν στο περσινό ματς της ΑΕΚ με την Μπριζ στο ΟΑΚΑ) και πέρα από το γεγονός ότι ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού, ουσιαστικά έφτιαξε και το γκολ του Μάνου στο 90'...

Όχι δεν... αναστήθηκε για δεύτερη φορά ο Λάζαρος, όπως προέβλεψε ότι δεν πρόκειται να συμβεί ο επώνυμος φίλαθλος που... δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει τα χρήματα που κέρδισε η ΑΕΚ από το Champions League. Δεν έχει ανάγκη Ανάστασης ο Λάζαρος κι αυτό όσοι γνωρίζουν τι παίκτης είναι και παρακολουθούν ποδόσφαιρο, οφείλουν να το ξέρουν. Ο Λάζαρος αυτά που πρέπει να είστε σίγουροι ότι θα τα δώσει στον Ολυμπιακό. Θα έχει και μέτριες μέρες όπως συμβαίνει με ΟΛΟΥΣ τους ποδοσφαιριστές, αλλά αυτά που πρέπει θα τα προσφέρει. Μην ασχολείστε, λοιπόν, με τον Λάζαρο, διότι δεν υπάρχει λόγος. Μέχρι στιγμής έχει πετύχει πέντε γκολ και έχει και την ασίστ στο ματς με τον Απόλλων, έστω κι αν για τυπικούς λόγους δεν του πιστώθηκε. Ας περιμένουμε το τέλος του πρώτου γύρου, αλλά και το τέλος της σεζόν και τότε θα δούμε αν χρειάζεται... Ανάσταση ή όχι.

Διαβάστε επίσης

Στροφή στο Κύπελλο

Στροφή στο Κύπελλο

Οι «ερυθρόλευκοι» επικεντρώνονται στο ματς της Πέμπτης (01/11) κόντρα στην Παναχαϊκή για την 2η αγωνιστική της φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.