Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κατακόκκινη» (και) η Πάτρα!

«Κατακόκκινη» (και) η Πάτρα!
Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 - 00:44

Με τον κόσμο στο πλευρό του θα αγωνιστεί στην Πάτρα ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (01/11) κόντρα στην Παναχαϊκή για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι Πειραιώτες θα έχουν τη βοήθεια περίπου 4.000 ΓΑΥΡΩΝ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον κόσμο της ομάδας να ανυπομονεί για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Οι φίλοι του Θρύλου αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, στηρίζοντας με τη δυνατή φωνή τους την αγαπημένη τους ομάδα.

Άλλωστε, η Πάτρα, ή μάλλον καλύτερα και η Πάτρα είναι «κατακόκκινη» και αυτό θα αποδειχθεί για ακόμη μία φορά την Πέμπτη, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να μετατρέπουν σε «Γ. Καραϊσκάκης» το γήπεδο της Παναχαϊκής.

Ο κόσμος του Θρύλου, λοιπόν, ανυπομονεί για τη σέντρα της αναμέτρησης, καθώς θέλουν να δουν από κοντά τον κορυφαίο σύλλογο της χώρας.

Φυσικά, δεν θα υπάρχουν στο γήπεδο μόνοι φίλοι της ομάδας από την Πάτρα, αλλά και πολλοί που θα ταξιδέψουν για ακόμη μία φορά, ώστε να βρίσκονται στο πλευρό του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης

Πίστη ότι θα… γυρίσει

Πίστη ότι θα… γυρίσει

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο υπάρχει μεν απογοήτευση για το γεγονός ότι δεν έχουν έρθει τα γκολ σχετικά με τις ευκαιρίες που δημιουργούνται, αλλά και σιγουριά ότι αυτά δεν θα αργήσουν να έρθουν το επόμενο διάστημα.