Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια με Ντουντελάνζ

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια με Ντουντελάνζ
Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 - 08:18

Την Ντουντελάνζ θα αντιμετωπίσει την άλλη Πέμπτη, στις 8 Οκτωβρίου, ο Ολυμπιακός για την 4η αγωνιστική του Europa League. Με τον κόσμο του Θρύλου να δίνει για άλλη μία φορά δυναμικά το «παρών», στηρίζοντας την αγαπημένη του ομάδα.

Από σήμερα, μάλιστα, θα διατίθενται τα εισιτήρια για την εν λόγω αναμέτρηση. Μέσω ίντερνετ, οι ΓΑΥΡΟΙ μπορούν να κλείσουν θέση στο «Ναό» από την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού (www.olympiacos.org) από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους. Και από αύριο οι οπαδοί του Θρύλου θα μπορούν να εξασφαλίσουν «μαγικά χαρτάκια» από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 4ης Αγωνιστικής του UEFA EUROPA LEAGUE απέναντι στην DUDELANGE που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Πέμπτη 8/11/18 και ώρα 22:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, από Πέμπτη 1/11 έως Παρασκευή 2/11 (10:00 - 18:00), Σάββατο 3/11 (10:00 - 15:00), Δευτέρα 5/11 έως Τετάρτη 7/11 (10:00 - 18:00) και την Πέμπτη 8/11 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet (www.olympiacos.org) από την Τετάρτη 31/10 από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

α) την λειτουργία [email protected] (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)

β) από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", με την επίδειξη Α.Δ.Τ. και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας

γ) από τα αυτόματα εκδοτήρια παραλαβής εισιτηρίων (Delivery Kiosks) που βρίσκονται έξω από την θύρα 17 χρησιμοποιώντας τον αριθμό συναλλαγής και το PIN (τα οποία βρίσκονται στο επιβεβαιωτικό email αγοράς)

δ) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια εφόσον προσκομίσει ισάριθμες ταυτότητες και κάρτες φιλάθλου και βάσει του νέου αθλητικού νόμου να έχει υποχρεωτικά και το ΑΜΚΑ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 15€, 20€, 25€, 35€, 40€, 50€, 120€(VIP) & 200€ (VVIP)

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο το τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.olympiacossfp.gr)

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2104190902-4 και 2111007060.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».

Διαβάστε επίσης

«Κατακόκκινη» (και) η Πάτρα!

«Κατακόκκινη» (και) η Πάτρα!

Ανυπομονησία στην Αχαΐα από τους φίλους των Πειραιωτών για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα στο ματς με την Παναχαϊκή.