Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Νάτχο κάνει τη διαφορά

Ο Νάτχο κάνει τη διαφορά
Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 - 10:17
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Τρεις νίκες στο φινάλε έχει στο φετινό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Πανιώνιο και με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Τρία ματς στα οποία ο Μπίμπαρς Νάτχο ήρθε από τον πάγκο κι έκανε τη διαφορά. Ο Ισραηλινός μέσος είχε καταλυτική παρουσία στα παραπάνω ματς και βοήθησε πολύ για να έρθει η νίκη στο τέλος.

Με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν και ο σκόρερ στις καθυστερήσεις, σημειώνοντας το γκολ που έκρινε το ματς. Με τον Πανιώνιο και τον Απόλλωνα ήρθε από τον πάγκο, έκανε μεγάλη δουλειά στη μεσαία γραμμή. Είχε ηρεμία, μοίρασε σωστά την μπάλα και ανταποκρίθηκε άριστα σε αυτό που του ζήτησε ο Πέδρο Μαρτίνς. Με τον Απόλλωνα μάλιστα θα μπορούσε να είχε δώσει ασίστ μόλις δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, αλλά ο Φετφατζίδης δεν την αξιοποίησε.

Ο Νάτχο είναι ένας παίκτης με προσωπικότητα. Αρχηγός της εθνικής Ισραήλ, με ηγετικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του. Βοηθάει πολύ στην κυκλοφορία της μπάλας, έχει σωστές τοποθετήσεις και κάνει αρκετές δουλειές στον αγωνιστικό χώρο, προσφέροντας πολλά στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης