Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλά μαντάτα για την επίθεση

Καλά μαντάτα για την επίθεση
Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2018 - 11:39

Δύο από τους τρεις επιθετικούς του Ολυμπιακού αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Ο μεν Χασάν εδώ και καιρό, ο δε Γκερέρο από το ματς με την Ντουντελάνζ, στο Λουξεμβούργο. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει μείνει να δουλεύει μόνο με τον Δημήτρη Μάνο αυτό το διάστημα. Αλλά τα νέα σχετικά με τον Αιγύπτιο και τον Ισπανό να είναι καλύτερα από τις αρχικές εκτιμήσεις που είχαν υπάρξει.

Σχετικά με τον «Φαραώ» λέγονταν πώς είναι αμφίβολος ακόμα και για το ματς με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Όμως η πορεία της αποθεραπείας του έχει κυλήσει εξαιρετικά και την Παρασκευή θα δοκιμάσει να μπει στην προπόνηση. Κάτι που σημαίνει πώς είναι ορατό το ενδεχόμενο να είναι απολύτως καλά για το ματς με την Ντουντελάνζ. Στο σενάριο να είναι στην αποστολή και στο ματς με τον Άρη, στη Θεσσαλονίκη, ο Μαρτίνς δεν θα ρισκάρει να τον έχει μέσα με μόλις μία-δυο προπονήσεις.

Από την άλλη, για τον Γκερέρο η αρχική εκτίμηση ήταν πώς θα λείψει από τη δράση για ενάμιση μήνα. Αλλά ημέρα με την ημέρα αλλάζουν τα δεδομένα. Και λέγεται πώς θα κάνει αγώνα δρόμου να είναι έτοιμος πάνω στον μήνα. Ίσως δηλαδή να προλάβει το ματς με την Μπέτις στις 29 Νοεμβρίου, ενώ υπάρχουν και οι αισιόδοξες εκτιμήσεις πώς θα είναι διαθέσιμος για το ματς στο Περιστέρι, στις 25/11.

Διαβάστε επίσης

Ημέρα κυπέλλου...

Ημέρα κυπέλλου...

Το ποστάρισμα των «ερυθρολεύκων» για την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή.