Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αίσχος: Πάλι δεν έδωσαν πέναλτι στον Ολυμπιακό

Αίσχος: Πάλι δεν έδωσαν πέναλτι στον Ολυμπιακό
Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2018 - 17:57
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Κάποιοι διαιτητές είναι ανίκανοι. Πρώτος και καλύτερος ο Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας). Πριν ένα χρόνο έγινε διεθνής, χωρίς να έχει σφυρίξει ντέρμπι, ενώ τα έκανε μαντάρα και στο σημερινό ματς Κυπέλλου Παναχαϊκή-Ολυμπιακός, αφού έκλεισε τα μάτια σε πέναλτι-μαρς, καθώς η φάση της ανατροπής του Τσιμίκα από τον Ντάσιο στο 25' είναι ξεκάθαρη και πρόκειται για παράβαση που δεν χωρά αμφιβολία. Αντίθετα, ο Παπαδόπουλος στο παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 0-1 έδωσε πέναλτι υπέρ της φιλοξενούμενης σε βουτιά του Μάνταλου, με το οποίο διαμορφώθηκε και το τελικό αποτέλεσμα.

Έλεος με τα «διαιτατάκια» που βάζουν στον Ολυμπιακό. Ας στείλουν κάποιον σπίτι του, αν θέλουν ισονομία και 50-50. Όμως, έτσι δείχνουν ότι δεν θέλουν!

Ο Παπαδόπουλος στην Πάτρα παρέλαβε τη... σκυτάλη από τον Ζαχαριάδη (Μακεδονίας) που άφησε με παράπονα τους «ερυθρόλευκους» στο παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας με τον Απόλλωνα...

Και οι δυο της ΕΠΣ Μακεδονίας...

Διαβάστε επίσης

Το… κόλλησε ξανά ο «Τόρο»! (vid)

Το… κόλλησε ξανά ο «Τόρο»! (vid)

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού έπιασε μία πολύ ωραία κεφαλιά στο 38’ της αναμέτρησης με την Παναχαϊκή, ανοίγοντας το σκορ για τους Πειραιώτες.

Νέα πρόκληση με Σιδηρόπουλο

Νέα πρόκληση με Σιδηρόπουλο

Ο... κορυφαίος που παίζει 80-20 κατά του Ολυμπιακού ορίστηκε στο ματς με τον Άρη, ενώ έβαλαν Αυστριακό στο παιχνίδι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ.