Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σ’ αυτό το... χωράφι έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν!

Σ’ αυτό το... χωράφι έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν!
Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2018 - 22:21

Πριν τη σέντρα στο ματς του Παμπελοποννησιακού σταδίου σας είχαμε ενημερώσει μέσα από το gavros.gr πώς ο αγωνιστικός χώρος είναι σε τραγική κατάσταση. Η ΕΠΟ δεν μπήκε καν στη διαδικασία να κάνει μια αυτοψία στο χώρο, να ξέρει πώς είναι!

Έγινε, λοιπόν, ένα ματς σε έναν αγωνιστικό χώρο που αποτελεί ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε αυτό το... χωράφι οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν. Δεν ήταν δυνατό να κάνουν κάτι καλύτερο! Δεν θα μπορούσε κανένας ποδοσφαιριστές εξάλλου να κάνει κάτι άλλο... Σε έναν αγωνιστικό χώρο που η κατάστασή του εγκυμονούσε κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα και την υγεία των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων, εκείνοι του Πέδρο Μαρτίνς προσπάθησαν αρκετά κι έκαναν πολλά τηρουμένων των αναλογιών.

Ένα γήπεδο που αλλού είχε λακκούβες, αλλού έλλειπαν κομμάτι από τον χλοοτάπητα, αλλού είχε χαθεί το χορτάρι και είχε μείνει μόνο το χώμα, αλλού υπήρχαν κομμάτι του χλοοτάπητα που είχαν φύγει από τη θέση τους! Κάτω από αυτές τις συνθήκες, λοιπόν, ο Ολυμπιακός είχε κατοχή μπάλας 75% στο πρώτο ημίχρονο κι έκλεισε το ματς με 69%.

Με πολλά νέα πρόσωπα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν μια αρκετά καλή εμφάνιση, σε ένα ματς που δεν ήταν εφικτό να παίξει κανείς μπάλα. Διότι υπό αυτές τις συνθήκες οι παίκτες του Ολυμπιακού πήραν πολύ καλό βαθμό σε ένα τεστ που τους δίνει πολλούς πόντους!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σ’ αυτό το... χωράφι έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν!

Διαβάστε επίσης