Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, πάντα θα βρίσκει λύσεις»

«Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, πάντα θα βρίσκει λύσεις»
Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2018 - 14:28

Στη... μάχη με το χρόνο ο Αχμέντ Χασάν βγήκε νικητής. Ο Αιγύπτιος επιθετικός αποθεραπεύτηκε νωρίτερα από το αρχικό χρονοδιάγραμμα και υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς για το ματς με τον Άρη. Ο «Φαραώ» του Θρύλου μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasport και εξήγησε πώς το διάστημα της απουσίας του, Χριστοδουλόπουλος και Μάνος έκαναν εξαιρετική δουλειά.

Σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση της Κυριακής στο «Κλ. Βικελίδης», ο 25χρονος φορ ανέφερε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη στη Θεσσαλονίκη. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε για...

-τον τραυματισμό του: «Όταν τραυματίστηκα φάνηκε πως θα μείνω εκτός 3-4 εβδομάδες, αλλά δούλεψα καλά με το ιατρικό επιτελείο, το μέλη του είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες και με βοήθησαν να επιστρέψω νωρίτερα».

-το πόσο θα βοηθήσει η επιστροφή του: «Δυστυχώς είχαμε ατυχία με τους τραυματισμούς, ειδικά στην επίθεση. Έχουμε πολλούς παίκτες με ποιότητα για αυτή τη θέση, όπως ο Λάζαρος που έκανε σπουδαία δουλειά. Ο Μάνος έδωσε πολλές βοήθειες. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα που πάντα θα βρίσκει λύσεις. Δουλειά όλων είναι να φτάνουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

-την ποιότητα του Άρη: «Νομίζω ο Άρης είναι μια καλή ομάδα, διαφορετική από τους υπόλοιπους. Όλες οι ομάδες που μας συναντούν θέλουν να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Θα δώσουμε τα πάντα, θα παλέψουμε για το καλύτερο και τη νίκη! Είναι καλύτερο να παίζουμε με ομάδες που θέλουν να επιτεθούν γιατί είναι πιο εύκολο και για εμάς να δημιουργήσουμε. Απέναντι σε αμυντικές ομάδες είναι δύσκολο να παίζεις όμορφο ποδόσφαιρο».

-τη ζωή του στην Ελλάδα: ««Περνάω όμορφα στην Ελλάδα. Η κίνηση στο Κάιρο δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία πόλη. Αν εξαιρέσεις την κίνηση».

-τη συνύπαρξη του με τον Σαλάχ στην εθνική ομάδα: «Είναι ένα πολύ καλό πρόσωπο, δεν κάνει επίδειξη. Είναι ο ίδιος άνθρωπος από τα 16 του χρόνια, είναι ταπεινός».

Διαβάστε επίσης