Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι λύσεις από τα «φτερά»

Οι λύσεις από τα «φτερά»
Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018 - 10:19

Ο Ολυμπιακός όπως ξεκάθαρα έχει φανεί μέχρι στιγμής στη σεζόν έχει παρουσιάσει ένα πρόβλημα στο γκολ, παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργεί στα παιχνίδια του.

Λύση στο πρόβλημα αυτό μπορούν να δώσουν οι εξτρέμ των Πειραιωτών, οι οποίοι έχουν δείξει την αξία τους και ότι έχουν τη δυνατότητα να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας.

Οι Πειραιώτες χρειάζονται τα γκολ και τη δημιουργία από τους ακραίους τους επιθετικούς, κάτι το οποίο αν συμβεί θα έχει και περισσότερες ευκαιρίες για σκοράρισμα και ο φορ της ομάδας.

Οι Λάζαρος και Ποντένσε αν και ξεκίνησαν τη σεζόν πάρα πολύ καλά, σημειώνοντας γκολ και ασίστ δεν έχουν καταφέρει να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο. Οι εμφανίσεις τους μπορεί ως επί το πλείστον να συνεχίζουν να είναι καλές, ειδικά του Πορτογάλου εξτρέμ, ωστόσο, αδιαμφισβήτητα δεν υπάρχει η ίδια αποτελεσματικότητα με εκείνη στις αρχές της σεζόν.

Η δική τους συμβολή στο γκολ σίγουρα θα δώσει πάρα πολλές λύσεις στον Πέδρο Μαρτίνς. Την ώρα, που ο Ναουέλ έδειξε στο ματς με την Παναχαϊκή ότι είναι ικανός και εκείνος να προσφέρει πολλά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Η ικανοποίηση για τον «Τόρο»!

Η ικανοποίηση για τον «Τόρο»!

Ο Βασίλης Τοροσίδης έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του στα τελευταία ματς του Ολυμπιακού, προσφέροντας σημαντικές λύσεις τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

«Νικήστε και τους διαιτητές»

«Νικήστε και τους διαιτητές»

Σύνθημα αντεπίθεσης από τους «ερυθρόλευκους», με τον Πέδρο Μαρτίνς να ζητά μεταξύ άλλων από τους παίκτες του να μη χάνουν τη ψυχραιμία τους από τις αποφάσεις των διαιτητών.