Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστρέφουν στην αποστολή Τουρέ και Χασάν

Επιστρέφουν στην αποστολή Τουρέ και Χασάν
Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018 - 10:37

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Άρη στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, αναμένεται να βρίσκονται οι Γιάγια Τουρέ και Αχμέντ Χασάν.

Ο πρώτος ταλαιπωρήθηκε από ίωση το τελευταίο διάστημα και έτσι κρίθηκε σκόπιμο να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης, ώστε να επανέλθει άμεσα υγιής στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Ιβοριανός μέσος προπονείται κανονικά τις τελευταίες ημέρες με την υπόλοιπη ομάδα και έτσι αναμένεται να βρίσκεται μέσα στους παίκτες που θα πάρει μαζί του ο Μαρτίνς στη Θεσσαλονίκη.

Από εκεί και πέρα, στην αποστολή των Πειραιωτών αναμένεται να επιστρέψει και ο Αχμέντ Χασάν. Ο Αιγύπτιος φορ του Ολυμπιακού έκανε αγώνα δρόμου για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του όσο το δυνατόν συντομότερα και όπως φαίνεται τα κατάφερε.

Ο Χασάν δείχνει ότι θέλει πάρα πολύ να επιστρέψει τους αγωνιστικούς χώρους και ο τεχνικός του Θρύλου όπως φαίνεται τον υπολογίζει για το ματς με τους Θεσσαλονικείς.

Διαβάστε επίσης

Η ικανοποίηση για τον «Τόρο»!

Η ικανοποίηση για τον «Τόρο»!

Ο Βασίλης Τοροσίδης έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του στα τελευταία ματς του Ολυμπιακού, προσφέροντας σημαντικές λύσεις τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Το πάθος ξεχειλίζει!

Το πάθος ξεχειλίζει!

Όλοι στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» γνωρίζουν πολύ καλά ότι η νίκη τους κόντρα στον Άρη είναι μονόδρομος και είναι αποφασισμένοι να δώσουν ό,τι έχουν για να την πάρουν.

Οι λύσεις από τα «φτερά»

Οι λύσεις από τα «φτερά»

Η συμβολή των ακραίων επιθετικών στο γκολ μπορεί να αποτελέσει «κλειδί» για τα επόμενα κρίσιμα ματς του Ολυμπιακού.

«Νικήστε και τους διαιτητές»

«Νικήστε και τους διαιτητές»

Σύνθημα αντεπίθεσης από τους «ερυθρόλευκους», με τον Πέδρο Μαρτίνς να ζητά μεταξύ άλλων από τους παίκτες του να μη χάνουν τη ψυχραιμία τους από τις αποφάσεις των διαιτητών.