Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μα να «μιλούν» κι αυτοί για τη διαιτησία!

Μα να «μιλούν» κι αυτοί για τη διαιτησία!
Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018 - 19:14

Ένα ματς δεν κέρδισε η… ομαδάρα του Λουτσέσκου κι άρχισαν τα παράπονα για τη διαιτησία. Τόσο καιρό που η διαιτησία τους έδινε το ένα πέναλτι μετά το άλλο, δεν είχαν βγάλει μιλιά! Τώρα το ξεκίνησαν και μάλιστα με…απειλητικό τρόπο.

Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό που έβγαινε από την πλευρά του ΠΑΟΚ μετά το ματς στο Περιστέρι. Με τη θέση της ομάδας της Θεσσαλονίκης να αναφέρει «Τώρα όμως θα ξεκινήσουν οι απαραίτητες συσκέψεις και οι επόμενες αποφάσεις μας θα είναι πολύ αυστηρές πάνω στο θέμα των διαιτητών...»

Τι εννοούν με αυτό; Τι σημαίνει «αυστηρές» αποφάσεις; Κι αυτό το μήνυμα που έχει… απειλητικό ύφος σε ποιους απευθύνεται; Και όχι μόνο… Έχει και συνέχεια.

Με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να επισημαίνει ακόμα: «Συζητήθηκαν και αναλύθηκαν πολύ όλα τα λάθη των Ελλήνων διαιτητών στα ματς του ΠΑΟΚ. Σε κάθε παιχνίδι με Έλληνα είχαμε μεγάλα λάθη εναντίον μας. Σε όλα όμως...».

Μάλλον έχουν ξεχάσει πώς και το πέναλτι στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και σε εκείνο με τον Άρη δεν υπάρχει. Ή μήπως αυτά τα λάθη των διαιτητών δεν τα… εξέτασαν, δεν ήταν μέρος της διαιτητικής ανάλυσης που έκαναν;

Και μέσα σε όλα, ο Γιώργος Σαββίδης πόσταρε στο Instagram μια φωτογραφία του Τζήλου με το σχόλιο πώς είναι ο MVP του ματς. Με ξεκάθαρα ειρωνικό ύψος! Αυτό δεν είναι στοχοποίηση; Όταν ήταν ο Τζήλος στην Τούμπα ή σε άλλα ματς ήταν μάλλον όλα καλά...

Διαβάστε επίσης

Στοιχεία που «καίνε», πόρισμα «φωτιά», μαύρη κηλίδα και... διώξεις ενόψει για Aegean

Στοιχεία που «καίνε», πόρισμα «φωτιά», μαύρη κηλίδα και... διώξεις ενόψει για Aegean

Με ανακοίνωσή της η εταιρεία που αποτελεί δημιούργημα του Δ. Μελισσανίδη δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα της έρευνας της Επιτροπή Ελέγχου στις ΗΠΑ. Δείχνουν μεταξύ άλλων απάτες της τάξης των 300 εκατ. δολαρίων, σωρεία παραβάσεων αλλά και στήριξη των ελληνικών κυβερνητικών αρχών για να σταματήσει η έρευνα.

Μεγάλη ευκαιρία

Μεγάλη ευκαιρία

Μετά την ισοπαλία στο Περιστέρι, με νίκη ο Ολυμπιακός την Κυριακή θα μειώσει τη διαφορά στους 4 πόντους από την κορυφή.