Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Χασάν και Γκιλιέρμε η 11αδα του Θρύλου

Με Χασάν και Γκιλιέρμε η 11αδα του Θρύλου
Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2018 - 17:30

Εκπλήξεις επιφύλασσε ο Πέδρο Μαρτίνς σχετικά με τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στο βασικό του σχήμα στο ματς με τον Άρη για την 9η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός όπως φαίνεται αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον Αχμέντ Χασάν στην κορυφή της επίθεσης, ενώ στον άξονα δίπλα από τον Μπουχαλάκη επέλεξε τον Γκιλιέρμε, αφήνοντας εκτός τους Καμαρά και Νάτχο.

Πιο συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια της εστίας των Πειραιωτών θα βρίσκεται ο Σα, με τους Ομάρ, Σισέ, Βούκοβιτς και Κούτρη να βρίσκονται μπροστά του, συνθέτοντας την τετράδα της άμυνας.

Στα χαφ θα βρίσκονται οι Μπουχαλάκης και Γκιλιέρμε, στα πλάγια οι Λάζαρος και Ποντένσε, με τον Φορτούνη να παίζει πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Χασάν.

Η ενδεκάδα του Θρύλου: Σα, Ομάρ, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρη, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη, Φορτούνη, Λάζαρο, Ποντένσε και Χασάν.

Διαβάστε επίσης

Άρης-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1 (τελικό)

Άρης-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1 (τελικό)

Ο Θρύλος αγωνίζεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και με νίκη κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, θα μειώσει τη διαφορά από την κορυφή. Live στο gavros.gr/ΕΡΤ1.

Ορκισμένοι για το «διπλό»!

Ορκισμένοι για το «διπλό»!

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν ό,τι έχουν μέσα στο γήπεδο του Άρη, ώστε να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο.