Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους «έφτιαξε» ο Κούτρης!

Τους «έφτιαξε» ο Κούτρης!
Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2018 - 22:01

Στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού σε ένα ακόμα ματς ο Λεονάρντο Κούτρης. Ο 23χρονος αριστερός μπακ πήρε φανέλα βασικού σε ένα ακόμα ματς με τον Ολυμπιακό και δικαιώνει απόλυτα τον Πέδρο Μαρτίνς για την εμπιστοσύνη που του δείχνει. Είναι σταθερά μέσα στους παίκτες που διακρίνονται, καθώς κάνει καλά ματς.

Το σημαντικότερο, όμως, είναι πώς παιχνίδι με το παιχνίδι που παίρνει, όλο και ανεβάζει την απόδοσή του, όλο και καλύτερος γίνεται. Κι αυτό είναι που έχει πραγματικά σημασία. Πώς έχει καταλυτική συμμετοχή και στο δημιουργικό κομμάτι. Μετά το «Σαν Σίρο» και το ματς με τη Μίλαν και κόντρα στον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» ήταν εκείνος που «έφτιαξε» το γκολ με την ασίστ «πάρε-βάλε» στον Χασάν.

Το σίγουρο είναι πάντως πώς θα συνεχίζει να ανεβάζει κι άλλο την απόδοσή του, καθώς έχει πάρει τα πάνω του σε ό,τι αφορά το κομμάτι της ψυχολογίας.

Διαβάστε επίσης

Το καρέ των κορυφαίων!

Το καρέ των κορυφαίων!

Με τους Σα, Σισέ και Κούτρη να κάνουν καταπληκτική εμφάνιση και τον Νάτχο να μπαίνει αλλαγή και να βοηθάει απίστευτα την ομάδα, ο Ολυμπιακός πέρασε από το «Κλ. Βικελίδης».

«Αξίζαμε τη νίκη»

«Αξίζαμε τη νίκη»

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είχε καλή εικόνα στην αναμέτρηση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.