Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να μην πέφτει καρφίτσα στον Ναό!

Να μην πέφτει καρφίτσα στον Ναό!
Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2018 - 23:05

Δύο πολύ σημαντικά ματς θα δώσει ο Ολυμπιακός, μέσα στην επόμενη εβδομάδα που ξεκινά από αύριο (σ.σ.: τη Δευτέρα), στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Με την Ντουντελάνζ την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου και με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, αντίστοιχα. Ο κόσμος του Θρύλου είναι σίγουρο πώς θα παίξει μπάλα και σε αυτές τις αναμετρήσεις.

Τώρα είναι που η ομάδα χρειάζεται ακόμα περισσότερο τη στήριξη και των ώθηση από τους ΓΑΥΡΟΥΣ. Δεν πρέπει να πέφτει… καρφίτσα στον Ναό σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις. Η πρώτη είναι καθοριστικότατη για το μέλλον του Ολυμπιακού στο Europa League με τη νίκη να αποτελεί αυτοσκοπό των «ερυθρολεύκων». Αλλά μήπως δεν έχει τεράστια σημασία και το ματς με τον ΠΑΟ! Πάντα η νίκη με τον «αιώνιο» αντίπαλο είναι το μόνο αποτέλεσμα που υπάρχει!

Θα πρέπει ο κόσμος του Ολυμπιακού να εξαντλήσει τα εισιτήρια και στα δύο ματς. Να είναι δίπλα στην ομάδα, να τη στηρίξει, να της δώσει ώθηση για να κάνει αυτό που πρέπει. Να πετύχει δύο νίκες, ώστε αφενός να κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους «32» του Europa League, αφετέρου να συνεχίσει το σερί νικών στο πρωτάθλημα για να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στην κορυφή.

Η δύναμη του Ολυμπιακού είναι ο κόσμος του και σε αυτά τα δύο ματς η ομάδα και οι ΓΑΥΡΟΙ θα παίξουν… μπάλα αμφότεροι, για να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» το δύο στα δύο.

Διαβάστε επίσης

Σταθερή αξία ο Σα!

Σταθερή αξία ο Σα!

Ο Πορτογάλος γκολκίπερ δικαίωσε τον Πέδρο Μαρτίνς σε ένα ακόμα ματς, βγάζοντας αυτοπεποίθηση κάτω τα δοκάρια.