Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Τζιοβάνι «γλέντησε» τον Μοδραγόν (vid)

Ο Τζιοβάνι «γλέντησε» τον Μοδραγόν (vid)
Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018 - 11:55

Βράδυ της 5ης Νοεμβρίου 2003, στο γήπεδο της Ριζούπολης. Ματς για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League. Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τη Γαλατασαράι. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν 2-0 στο πρώτο ημίχρονο με τα γκολ του Μαυρογενίδη (6') και του Καστίγο (35').

Η νίκη ήταν δεδομένη, αλλά στο φινάλε του ματς έγινε μια φάση που έχει μείνει στην ιστορία. Πρωταγωνιστής ο Τζιοβάνι και «θύμα» του ο Καμίλο Μοδραγόν, ο Κολομβιανός τερματοφύλακας της Γαλατασαράι. Ο «μάγος» βγήκε στην αντεπίθεση και βρέθηκε απέναντι από τον γκολκίπερ της τουρκικής ομάδας.

Θα μπορούσε να κάνει πολλά. Να μπει στην περιοχή και να πλασάρει. Να πάει να περάσει τον Μοδραγόν. Αλλά ο Τζιοβάνι επέλεξε αυτό που θα έκανε τους ΓΑΥΡΟΥΣ στις κερκίδες να τρελαίνονταν! Ποιο ήταν αυτό; Μα να «κρεμάσει» τον Μοδραγόν.

Κι αυτό έκανε! Με μια απίστευτη λόμπα! Έστειλε την μπάλα πάνω από το σώμα του Κολομβιανού τερματοφύλακα, που έκανε την έξοδο, με περίτεχνο τρόπο. Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν καλά τη φάση. Η εικόνα και ο ήχος είναι το καλύτερο. Απολαύστε ξανά αυτή την απίθανη γκολάρα του «μάγου»!

Διαβάστε επίσης