Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μεγάλο «ευχαριστώ» του Χασάν

Το μεγάλο «ευχαριστώ» του Χασάν
Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018 - 16:33

Νικητής στη «μάχη» με το χρόνο βγήκε ο Αχμέντ Χασάν. Ο Αιγύπτιος επιθετικός επέστρεψε νωρίτερα από ό,τι αρχικά εκτιμηθεί ως διάστημα απουσίας για τον τραυματισμό του. Με τον ίδιο να ευχαριστεί δύο ανθρώπους, τους οποίους χαρακτήρισε ως «φανταστικούς επαγγελματίες» για τη βοήθεια που του προσέφεραν, ώστε να γυρίσει πιο νωρίς στη δράση.

Ανεβάζοντας στο λογαριασμό του, στο Instagram, δύο φωτογραφίες μαζί τους. Ο «Φαραώ» του Θρύλου αναφέρονταν στον προπονητή φυσικής κατάστασης, Χρήστο Μουρίκη, αλλά και στον γυμναστή αποκατάστασης Ζαχαρία Πασχαλίδη.

Με τον Αχμέντ να αναφέρει: «Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους φανταστικούς επαγγελματίες (σ.σ.: Χρήστο και Ζαχαρία). Δουλέψαμε σκληρά από την ημέρα που τραυματίστηκα. Και μέσα σε 16 ημέρες με βοήθησαν για να επιστρέψω από έναν τραυματισμό που συνήθως σε κρατά έξω για 3-4 εβδομάδες»!

Διαβάστε επίσης

Μία ακόμα νίκη του Λάζαρου!

Μία ακόμα νίκη του Λάζαρου!

Έκανε πίσω η ΑΕΚ στο θέμα με τον Χριστοδουλόπουλο, καθώς κατά δήλωση της πλευρά της κατέβαλε στον παίκτη τα οφειλόμενα από πέρσι - Απομένει το ποσό για την Εφορία.

Ημέρες 1997 για τον Θρύλο...

Ημέρες 1997 για τον Θρύλο...

Ο Ολυμπιακός είχε 7 σερί ματς χωρίς να σκοράρει στο α’ ημίχρονο. Και πήρε τον τίτλο με +12 από τον δεύτερο.Τώρα μετράει 6.