Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Όπλα» από την άμυνα!

«Όπλα» από την άμυνα!
Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018 - 22:24

Πάρα πολύ σημαντικές βοήθειες (και) στην επίθεση έχουν προσφέρει τη φετινή σεζόν τα πλαϊνά μπακ του Ολυμπιακού.

Αυτό φάνηκε και στην αναμέτρηση κόντρα στον Άρη, όπου ο Λεονάρντο Κούτρης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, η οποία συνοδεύτηκε με την φανταστική ασίστ στον Χασάν για το γκολ που έδωσε το τρίποντο στους Πειραιώτες.

Πέρα, όμως, από τον Κούτρη και οι υπόλοιποι πλαϊνοί μπακ των «ερυθρόλευκων» έχουν προσφέρει πάρα πολλές βοήθειες στους μεσοεπιθετικούς της ομάδας. Ο λόγος για τους Ομάρ Ελαμπντελαουί, Κώστα Τσιμίκα, καθώς και τον Βασίλη Τοροσίδη, οι οποίοι με γκολ και ασίστ έχουν συμβάλει σε νίκες και θετικά αποτελέσματα των Πειραιωτών, πέρα από τις εξαιρετικές αμυντικές επιδόσεις τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νορβηγός αμυντικός των Πειραιωτών έχει σημειώσει 1 γκολ τη φετινή σεζόν, ενώ έχει δώσει και 3 ασίστ προς τους συμπαίκτες του. Πρώτος σκόρερ από τους μπακ του Θρύλου είναι ο Βασίλης Τοροσίδης με 2 γκολ. Ο Κούτρης με την ασίστ κόντρα στον Άρη έφτασε τις 2 τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ενώ 1 ασίστ έχει ο Τσιμίκας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στα χέρια του 4 πολύ ποιοτικούς παίκτες, οι οποίοι πέρα από τις αμυντικές τους δυνατότητες, δείχνουν ότι μπορούν να δώσουν πάρα πολλές βοήθειες και στην επίθεση.

Πλέον, είναι στο χέρι του Πορτογάλου τεχνικού να επιλέξει τους πιο έτοιμους σε κάθε αγώνα, με όλους να δείχνουν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, βάζοντας σε έναν ευχάριστο πονοκέφαλο τον προπονητή των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης

«Θα πάρουμε το ματς»

«Θα πάρουμε το ματς»

«Ντόπαρε» τους παίκτες του ο Μαρτίνς στο ημίχρονο του ματς με τον Άρη. Σίγουρος για τη νίκη ο κόουτς του Θρύλου.

Εμπνέει σιγουριά ο Σα!

Εμπνέει σιγουριά ο Σα!

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Άρη, αποδεικνύοντας ότι μπορούν οι «ερυθρόλευκοι» να στηριχτούν σε αυτόν.