Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα πάρουμε το ματς»

«Θα πάρουμε το ματς»
Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018 - 22:43

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε δηλώσει πρόσφατα, ότι το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι το καλύτερο που είχε στην προπονητική του καριέρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δείξει «αμέτρητες» φορές την πίστη του για τα «όπλα» που έχει στη «φαρέτρα» του, κάτι που έδειξε για άλλη μία φορά. Στο ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν πολύ δυνατά την αναμέτρηση και από τα πρώτα λεπτά έγιναν απειλητικοί. Ωστόσο, το γκολ δεν ήρθε και «κόλλησαν» στο 0-0 στο πρώτο ημίχρονο. Παρόλα αυτά, δεν έχασαν την πίστη τους για τη νίκη. Τόσο οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές όσο και ο Πέδρο Μαρτίνς!

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο 48χρονος προπονητής «ντόπαρε» τους παίκτες του στο ημίχρονο. Πιο αναλυτικά, ο Μαρτίνς ζήτησε από τους «ερυθρόλευκους» να συνεχίσουν την πίεση και την υπομονή τους για το γκολ. Ο Πορτογάλος τεχνικός τους έλεγε μεταξύ άλλων: «Θα πάρουμε το ματς! Είναι δικό μας». Και δικαιώθηκε, όπως αποδείχθηκε.

Ίδια... άποψη, μάλιστα, με τον κόουτς του Θρύλου είχαν και οι παίκτες, οι οποίοι στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν... ορκισμένοι στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης». Και πέτυχαν τον στόχο τους, καθώς στο 67’ βρήκαν το… δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Αχμέντ Χασάν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν σίγουρος ότι η ομάδα του θα έφευγε με το «διπλό» από τη Θεσσαλονίκη, κάτι το οποίο μπόρεσε να μεταφέρει στους παίκτες του, τονώνοντας την αυτοπεποίθηση τους στην ανάπαυλα. Στοιχείο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα…

Διαβάστε επίσης

«Φρεσκάρισμα» με Ντουντελάνζ!

«Φρεσκάρισμα» με Ντουντελάνζ!

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα αλλάξει αρκετά την ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ματς της Πέμπτης, σε σχέση με εκείνη που ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη.

«Όπλα» από την άμυνα!

«Όπλα» από την άμυνα!

Τα πλαϊνά μπακ του Ολυμπιακού έχουν προσφέρει τεράστιες βοήθειες (και) στην επίθεση των Πειραιωτών.