Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρεκόρ στα κλεψίματα!

Ρεκόρ στα κλεψίματα!
Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018 - 01:24

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από τη Θεσσαλονίκη, επικρατώντας με 1-0 του Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» για την 9η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες πέρα από το σκορ ήταν καλύτεροι μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πιέζοντας ψηλά τους παίκτες των Θεσσαλονικιών, αναγκάζοντάς τους σε πολλά λάθη, κάτι το οποίο αποτυπώνεται και μέσα από τους αριθμούς.

Οι «ερυθρόλευκοι» σημείωσαν 32 κλεψίματα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αριθμός ο οποίος αποτελεί ρεκόρ για τη φετινή σεζόν για τον Θρύλο και δείχνει την υπεροχή του Θρύλου έναντι στον Άρη.

Οι Πειραιώτες στα προηγούμενα ματς τους τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα είχαν σημειώσει 9 κλεψίματα κόντρα στον Λεβαδειακό, 18 κόντρα στον ΠΑΣ. Επίσης, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης είχαν «κλέψει» 13 φορές την μπάλα, ενώ κόντρα στον Πανιώνιο, Πανιωνίου, είχαν 9 κλεψίματα.

18 φορές είχαν κλέψει την μπάλα στο ματς με τον ΠΑΟΚ, 11 κόντρα στην ΑΕΚ, 21 κόντρα στον ΟΦΗ και 17 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης,

Επομένως, τα 32 κλεψίματα που έγιναν στη Θεσσαλονίκη αποτελούν ρεκόρ και δείχνουν την τεράστια θέληση των «ερυθρόλευκων» να έχουν την μπάλα στην κατοχή τους, ώστε να σκοράρουν και να πάρουν τη νίκη.

Να σημειωθεί, ότι ο Ανδρέας Μπουχαλάκης πραγματοποίησε εξαιρετική δουλειά σε αυτό το κομμάτι, «κλέβοντας» 7 φορές την μπάλα από τους αντιπάλους του.

Διαβάστε επίσης

Ώρα να μιλήσει ο κόσμος!

Ώρα να μιλήσει ο κόσμος!

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού πρέπει να δείξουν ξανά τη δύναμή τους, γεμίζοντας το «Γ. Καραϊσκάκης» στα ματς με Ντουντελάνζ και Παναθηναϊκό.

«Φρεσκάρισμα» με Ντουντελάνζ!

«Φρεσκάρισμα» με Ντουντελάνζ!

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα αλλάξει αρκετά την ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ματς της Πέμπτης, σε σχέση με εκείνη που ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη.