Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η πρόκληση δεν θα έχει προηγούμενο!

Η πρόκληση δεν θα έχει προηγούμενο!
Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018 - 11:32

Από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, πριν καλά-καλά τελειώσει το ματς με τον Ολυμπιακό είχε ξεκινήσει μια προσπάθεια να πεισθούν όλοι πώς πρέπει οι «ερυθρόλευκοι» να τιμωρηθούν με αφαίρεση τριών βαθμών για ό,τι έγινε στην Πάτρα.

Τη Δευτέρα κυκλοφόρησε η έκθεση της αστυνομίας που ανέφερε χαρακτηριστικά πώς «δεν διαπιστώθηκε ούτε καταγγέλθηκε τραυματισμός αστυνομικών και φιλάθλων». Αλλά η φημολογία είναι έντονη πώς η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ θα καλέσει τον Ολυμπιακό με άρθρο του πειθαρχικού κώδικα που κάνει λόγο για αφαίρεση βαθμών!

Με βάση το άρθρο 15, παράγραφος 4β. του πειθαρχικού κώδικα, που αναφέρει μεταξύ άλλων: «Εάν η είσοδος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο ή τα επεισόδια στους λοιπούς χώρους του γηπέδου κατά τα ανωτέρω, συνδέονται με σημαντικές φθορές ξένης ιδιοκτησίας, χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000) έως διακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (250.000) και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές, δύο (2) έως τέσσερις (4) αγωνιστικές, και εφόσον συνδέεται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων επιβάλλεται επιπρόσθετα ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών».

Ξεκάθαρο πώς γίνεται προσπάθεια από τους «εξυγιαντές» να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός! Όποιος καταλαβαίνει τι γίνεται, δεν θέλει και πολύ να αντιληφθεί τι επιδιώκουν ορισμένοι! Ειδικά μετά τα όσα αναφέρει και η έκθεση της αστυνομίας. Σε κανένα σημείο της δεν γίνεται λόγο για βιαιοπραγία! Αυτό που πρέπει να αποδειχθεί για να υπάρξει αφαίρεση βαθμών! Αλλά η... εξυγίανση θα κάνει ό,τι μπορεί...

Διαβάστε επίσης

«Πάλεψε σαν... Θρύλος!»

«Πάλεψε σαν... Θρύλος!»

Με ψυχή, καρδιά και αποφασιστικότητα ήρθε η νίκη του Ολυμπιακού μέσα στο «Κλ. Βικελίδης».

Δύο ισάξιες λύσεις

Δύο ισάξιες λύσεις

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στη διάθεσή του, για το δεξί άκρο της άμυνας και Ομάρ και Τοροσίδη.