Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με προβοκάτσια θα δίνετε τα πρωταθλήματα...

Με προβοκάτσια θα δίνετε τα πρωταθλήματα...
Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018 - 13:26

Το είδαμε κι αυτό στην Ελλάδα! Στο ματς του Ολυμπιακού με την Παναχαϊκή για το κύπελλο Ελλάδας. Όπου η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έστειλε το κατηγορητήριο για ό,τι έγινε και ζητά την αφαίρεση βαθμών. Σε ένα ματς που όλα κυλούσαν ομάδα και δεν είχε υπάρξει κανένα πρόβλημα μέχρι και το ημίχρονο. Και μετά, ξαφνικά, συνέβησαν πολλά και... περίεργα! Που κάνουν ακόμα κι έναν αδαή να πιστεύει ότι εδώ υπάρχει προβοκάτσια.

Πού στηρίζεται αυτό; Με στο γεγονός πώς έχουν υπάρξει πολλές μαρτυρίες ατόμων, στην Πάτρα, που αναφέρουν πώς χτύπησε ένα κινητό ενός ατόμου μέσα στην κερκίδα που ήταν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Και τι ήχο είχε; Τον ύμνο του Παναθηναϊκού! Λογικό ήταν να τον απομακρύνουν όσοι ήταν κοντά του από την κερκίδα, για να μην συμβεί το παραμικρό! Και ξαφνικά τι έγινε;

Οι δυνάμεις της αστυνομίας μπήκαν στην κερκίδα κι έγινε το... έλα να δεις! Έκαναν χρήση χημικών σε ένα χώρο που βρίσκονται φίλαθλοι του Ολυμπιακού, κάθε ηλικίας και φύλλου. Γονείς με τα παιδιά τους που θέλησαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αγωνίζονταν στην Πάτρα για να πάνε γήπεδο και να δουν τα παιδιά τους, από κοντά, την αγαπημένη τους ομάδα! Αλόγιστη χρήση χημικών και χαμός σε ένα σημείο που ο κόσμος απλά παρακολουθούσε το ματς αυτό του κυπέλλου και όλα, ως εκείνο το σημείο, εξελίσσονταν ομαλότατα!

Έρχεται δε και η κλήση του Ολυμπιακού σε απολογία με το άρθρο 15, παρ4β. που αναφέρει αφαίρεση τριών βαθμών! Με όσα έχουν ακουστεί και έχουν ειπωθεί για ό,τι έγινε στο ματς στην Πάτρα, πώς να μην θεωρεί κανείς ότι υπάρχει προβοκάτσια.

Από την άλλη, με την προβοκάτσια θα δίνονται τα πρωταθλήματα; Δεν θα κρίνονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους; Να έχουν κληθεί οι «ερυθρόλευκοι» σε απολογία την ώρα που έχουν ακουστεί τόσα πολλά στην αχαϊκή πρωτεύουσα για όσα έγιναν; Και να απειλούνται με αφαίρεση βαθμών, ενώ όλοι ξέρουν καλά τι συνέβη ακριβώς! Μάλλον δεν παίζεται πλέον το ποδόσφαιρο στα γήπεδα...

Διαβάστε επίσης

«Πάλεψε σαν... Θρύλος!»

«Πάλεψε σαν... Θρύλος!»

Με ψυχή, καρδιά και αποφασιστικότητα ήρθε η νίκη του Ολυμπιακού μέσα στο «Κλ. Βικελίδης».