Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζητούμενο το γρήγορο γκολ

Ζητούμενο το γρήγορο γκολ
Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018 - 11:14
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Στο ματς με τη Ντουντελάνζ ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη για να κάνει ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στη φάση των «32» του Europa League. Το θέμα είναι το πώς θα έρθει η νίκη; Οι «ερυθρόλευκοι» είναι καλύτερη ομάδα από αυτή του Λουξεμβούργου. Αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς… Αλλά το θέμα είναι το πώς θα έρθει αυτό. Το ιδανικό θα ήταν να γίνει με εύκολο τρόπο και ο Ολυμπιακός να κάνει εύκολα τη… δουλειά του.

Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Με ένα γκολ νωρίς, από το πρώτο ημίχρονο. Κι αυτό περιμένει ο Πέδρο Μαρτίνς. Αυτό έχει ζητήσει από τους παίκτες του. Από τη μία για να μπει ένα τέλος στο… σερί που οι «ερυθρόλευκοι» δεν σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο. Κάτι που συμβαίνει στα έξι τελευταία τους ματς. Είναι η ώρα να βάλουν ένα τέλος σε αυτή την… ιστορία.

Από την άλλη, δε, η Ντουντελάνζ και στα τρία ματς στον όμιλο έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα για τα πρώτα 45 λεπτά των αναμετρήσεών της. Με την Μίλαν δέχθηκε το γκολ στο 59' στην έδρα της, με την Μπέτις στη Σεβίλλη δέχθηκε το πρώτο στο 56' και με τον Ολυμπιακό, στο Λουξεμβούργο, το πρώτο στο 66'! Άρα κάτι δείχνει κι αυτό.

Επιπλέον θα ήταν ιδανικό για τον Ολυμπιακό να μπορέσει να βάλει ένα γκολ νωρίς, να πάρει το προβάδισμα και να μην σπαταλήσει πολλές δυνάμεις, μιας κι ακολουθεί το ματς με τον Παναθηναϊκό την προσεχή Κυριακή.

Διαβάστε επίσης

Προπόνηση στον Ναό

Προπόνηση στον Ναό

Στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» γυμνάστηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού το πρωί της Τετάρτης, την παραμονή του ματς με την Ντουντελάνζ.