Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ξεχώρισα τον Φορτούνη, “καυτή” ομάδα ο Ολυμπιακός»

«Ξεχώρισα τον Φορτούνη, “καυτή” ομάδα ο Ολυμπιακός»
Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018 - 21:12

Με πολύ καλά λόγια για ακόμη μία φορά μίλησε ο Ντίνο Τοπμέλερ για τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής της Ντουντελάνζ ανέφερε ότι οι Πειραιώτες διαθέτουν μία «καυτή» ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στον Κώστα Φορτούνη, τον οποίο ξεχώρισε από την εμφάνισή του στο ματς που πραγματοποιήθηκε στο Λουξεμβούργο.

Ο τεχνικός της Ντουντελάνζ τόνισε μεταξύ άλλων:

«Στο πρώτο παιχνίδι ο αντίπαλος μας έπαιξε πολύ καλή μπάλα. Ξεχώρισα τον Κώστα Φορτούνη που ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου. Γενικότερα και οι υπόλοιποι επιθετικοί τους είναι γρήγοροι και τεχνίτες. Γνωρίζουμε πως θέλουν τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την προσεχή Κυριακή τον Παναθηναϊκό:

«Όχι, είναι δύο εντελώς διαφορετικές διοργανώσεις. Και για εμάς υπάρχει την Κυριακή όμως ένα πολύ σημαντικό ματς. Το πιο σημαντικό παιχνίδι για κάθε ομάδα είναι πάντα το επόμενο. Ο Ολυμπιακός κυνηγάει τη δεύτερη θέση. Λογικά η Μπέτις θα νικήσει και αυτό θέλει να κάνει και ο Ολυμπιακός με εμάς. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα πρεσάρει ψηλά, μια «καυτή» ομάδα. Είμαστε εδώ για να τους αποτρέψουμε από όλο αυτό».

Διαβάστε επίσης

Ο Λάζαρος γίνεται… 50άρης!

Ο Λάζαρος γίνεται… 50άρης!

Τις 50 ευρωπαϊκές συμμετοχές θα συμπληρώσει στο παιχνίδι με την Ντουντελάνζ ο Χριστοδουλόπουλος και θα ψάξει το γκολ Νο12 σε παιχνίδι ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Ζει το όνειρό του ο Καμαρά! (pic)

Ζει το όνειρό του ο Καμαρά! (pic)

Ο Αφρικανός μέσος του Ολυμπιακού ανάρτησε μία φωτογραφία στα social media μαζί με τους Τουρέ και Χασάν, δείχνοντας και πάλι τη χαρά του που βρίσκεται στους «ερυθρόλευκους».