Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πολύ δυνατός ο Ολυμπιακός και σε καλή κατάσταση»

«Πολύ δυνατός ο Ολυμπιακός και σε καλή κατάσταση»
Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018 - 21:36

Πολύ δυνατή ομάδα, η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Λάντρι Μπονεφούα.

Ο τερματοφύλακας της Ντουντελάνζ αναφέρθηκε στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα από το Λουξεμβούργο στην αυριανή αναμέτρηση, καθώς και για τη θέση του τερματοφύλακα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάντρι Μπονεφουά…

Για τη ψυχολογία των παικτών της Ντουντελάνζ πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό:

«Θα βρούμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό. Έχουμε την καρδιά, τη θέληση και τη διάθεση να παίξουμε. Θα παίξουμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός και σε καλή κατάσταση. Εγώ πάντοτε προπονούμαι, κάθε μέρα προσπαθώ να είμαι ολοένα και πιο αποδοτικός. Τα κλειδιά είναι δύο: Η προπόνηση και η πρόοδος που κάνουμε όποτε τελειώνει ένα παιχνίδι. Κάθε φορά που τελειώνει το ματς, το σβήνουμε και προχωράμε. Αν σε ένα παιχνίδι ήσουν καλός, δεν σημαίνει ότι θα είσαι καλός και στο επόμενο».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε:

«Είναι δύσκολο να απαντήσω, γιατί κάθε παίκτης έχει τα δικά του σημεία και πράγματα να προσέχει. Όχι. Αυτό που κοιτάμε είναι να μένουμε προσηλωμένοι στους στόχους μας στο πρωτάθλημα και στο Γιουρόπα. Και δίνουμε το 100% για να γινόμαστε καλύτεροι».

Για το αν είναι δύσκολο να παίζει ανά 15 ή 30 ημέρες:

«Ναι είναι δύσκολο, αλλά προσπαθώ να ανταποκριθώ σε αυτή την πραγματικότητα. Εγώ όποτε παίζω, προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».

Διαβάστε επίσης

Ο Λάζαρος γίνεται… 50άρης!

Ο Λάζαρος γίνεται… 50άρης!

Τις 50 ευρωπαϊκές συμμετοχές θα συμπληρώσει στο παιχνίδι με την Ντουντελάνζ ο Χριστοδουλόπουλος και θα ψάξει το γκολ Νο12 σε παιχνίδι ευρωπαϊκών διοργανώσεων.