Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σάκος του μποξ» η ΑΕΚ

«Σάκος του μποξ» η ΑΕΚ
Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018 - 00:05

Θα «σπάσει» όλα τα ρεκόρ τη φετινή σεζόν στους ομίλους του Champions League η ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» γνώρισαν ακόμη μία ήττα στην Ευρώπη με 2-0 από την Μπάγερν Μονάχου, η οποία όπως και στο ΟΑΚΑ έτσι και στην «Allianz Arena» έκανε πλάκα στην… ομαδάρα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Η ΑΕΚ παρέμεινε χωρίς βαθμό στη διοργάνωση, ούσα η χειρότερη ομάδα του Champions League με βάση και τους αριθμούς. Μηδέν βαθμοί, δύο γκολ στην επίθεση και 10 παθητικό.

Η ΑΕΚ έχει μηδέν βαθμούς στο Champions League, ενώ επίσης οι «κιτρινόμαυροι» έχουν τη χειρότερη επιθετική συγκομιδή από τους «32» συλλόγους, καθώς και μία από τις χειρότερες άμυνες.

Γενικώς, έχει γίνει ένας «σάκος του μποξ», με όλες τις ομάδες να περιμένουν πώς και πώς τις αναμετρήσεις τους με την ΑΕΚ για να πανηγυρίσουν ευρείες και χωρίς κόπο νίκες.

Περιμένουμε, πλέον, τα άρθρα για την… ανερχόμενη δύναμη της Ευρώπης, ΑΕΚ (Γελάει ο κόσμος), η οποία κατάφερε και τη γλίτωσε στην Γερμανία, αφού η Μπάγερν θα μπορούσε όποτε ήθελε, χωρίς υπερβολή να σκοράρει όσα τέρματα επιθυμούσε.

Τα γκολ της αναμέτρησης για την ιστορία σημείωσε ο Λεβαντόφσκι, ο οποίος αρχικά στο 31’ και στη συνέχεια στο 71’ έκανε το 2-0, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Πολλά τα προβλήματα στην ΑΕΚ, η οποία εκτός από τα εξωαγωνιστικά έχει να λύσει και πολλά θέματα μέσα στο γήπεδο.

Πάντως, το θετικό της πολύ κακής εικόνας των «κιτρινόμαυρων», ήταν ότι η Μπάγερν έριξε τελείως τους ρυθμούς της και έτσι αρκέστηκε στο να σκοράρει μόλις 2 τέρματα.

Διαβάστε επίσης

Μία ζωή... ΑΕΚ θα είστε

Μία ζωή... ΑΕΚ θα είστε

Οι «κιτρινόμαυροι» μπορεί να μην πέρασαν τη σέντρα σε ακόμη ένα ευρωπαϊκό τους παιχνίδι, όμως τους έφταιγε η διαιτησία.