Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια… ωραία ατμόσφαιρα! (vid)

Μια… ωραία ατμόσφαιρα! (vid)
Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018 - 01:28

«Είναι σημαντικό να ζήσουμε αυτό που μας αξίωσε ο Θεός να ζήσουμε», δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης την Τρίτη το απόγευμα στη συνέντευξη Τύπου στο Μόναχο. Και όντως, το απόλαυσαν στην ΑΕΚ το ματς με την Μπάγερν. Με λίγα… μαλλιοτραβήγματα, όμως!

Είναι ωραίο το κλίμα στην ΑΕΚ. Και αυτό φάνηκε και στη Γερμανία. Ο Τσόσιτς είχε… νευράκια και τράβηξε τον Χουλτ από την κοτσίδα! Με τον Σουηδό μπακ να του απαντά με «γαλλικά». Οικογενειακή η ατμόσφαιρα στην ΑΕΚ, η οποία εκτός από τα... εξωαγωνιστικά, έχει να λύσει και πολλά ακόμα θέματα μέσα στο γήπεδο.

Είναι λογικό να υπάρχει πίεση στην ΑΕΚ. Δεν είναι εύκολο, άλλωστε, να είσαι η χειρότερη ομάδα του Champions League. Είναι σκληρό να σου κάνουν… πλάκα σε όλη την Ευρώπη.

Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε.

Διαβάστε επίσης

Μονόδρομος η νίκη!

Μονόδρομος η νίκη!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 22:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Ντουντελάνζ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Live στο gavros.gr/CS3.

Μία ζωή... ΑΕΚ θα είστε

Μία ζωή... ΑΕΚ θα είστε

Οι «κιτρινόμαυροι» μπορεί να μην πέρασαν τη σέντρα σε ακόμη ένα ευρωπαϊκό τους παιχνίδι, όμως τους έφταιγε η διαιτησία.

«Σάκος του μποξ» η ΑΕΚ

«Σάκος του μποξ» η ΑΕΚ

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε ό,τι ήθελε, όπως αναμενόταν, κόντρα στην ΑΕΚ, πήρε στο ρελαντί τη νίκη με 2-0, με την… ομαδάρα του Μαρίνου Ουζουνίδη να παραμένει χωρίς βαθμό στους ομίλους του Champions League.