Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κωδικός εύκολο γκολ!

Κωδικός εύκολο γκολ!
Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018 - 09:12
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Το έχει πει πολλές φορές τον τελευταίο καιρό ο Πέδρο Μαρτίνς. Πώς θα βρεθεί η λύση στο σκοράρισμα! Να είναι, δηλαδή, περισσότερο αποτελεσματικός ο Ολυμπιακός βάσει των ευκαιριών –και είναι πάρα πολλές- που δημιουργεί σε κάθε ματς. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πώς ο Πορτογάλος δουλεύει αρκετά με τους παίκτες του πάνω σε αυτό τον τομέα. Κάτι που έγινε και την Τετάρτη ξανά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το φινάλε της προπόνησης δούλεψε με τους επιθετικογενείς παίκτες του Θρύλου επιπλέον πάνω στα τελειώματα των φάσεων. Μην ξεχνάμε πώς το ίδιο ακριβώς έγινε τις παραμονές του ματς με τον Άρη, στο «Κλ. Βικελίδης». Στόχος του 48χρονου τεχνικού είναι να λυθεί το θέμα με την αποτελεσματικότητα. Κι αυτό ελπίζει πώς θα γίνει σίγουρα.

Επίσης, ένα μεγάλο κομμάτι από την προπόνηση αφιερώθηκε στα «στημένα». Ο Ολυμπιακός έχει αρκετούς ψηλούς παίκτες και ο Μαρτίνς θέλει η ομάδα του να απειλεί με αυτό τον τρόπο τις αντίπαλες εστίες. Αλλά παράλληλα, το πρόγραμμα είχε και ασκήσεις σε ό,τι αφορά την αμυντική συμπεριφορά για τις φάσεις που θα είναι ο αντίπαλος σε αυτό το σημείο. Ο προπονητής του Ολυμπιακού θεωρεί πώς είναι πολύ σημαντικό στοιχείο στα ματς τα «στημένα» και γι’ αυτό κάνει αρκετή δουλειά πάνω στο συγκεκριμένο τομέα.

Διαβάστε επίσης

«Ημέρα αγώνα...»

«Ημέρα αγώνα...»

Το βράδυ όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» όπου ο Θρύλος θα αντιμετωπίσει την Ντουντελάνζ.

Η σκευωρία βγάζει μάτια

Η σκευωρία βγάζει μάτια

Για έξι λόγους θα λάμψει η αλήθεια στην εκδίκαση της υπόθεσης (Πέμπτη, 08/11) του αγώνα Κυπέλλου του Ολυμπιακού με την Παναχαϊκή στην Πειθαρχική Επιτροπής της ΕΠΟ.

Θα «βράζει» ο Ναός!

Θα «βράζει» ο Ναός!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ανυπομονεί για την αναμέτρηση με την Ντουντελάνζ και αναμένεται να δημιουργήσει για ακόμη μία φορά «καυτή» ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης».