Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένας... άλλος Ολυμπιακός

Ένας... άλλος Ολυμπιακός
Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018 - 10:53
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα ετοιμάζεται να κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς στο αποψινό ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης». Με τον Πορτογάλο τεχνικό να μην έχει ανοίξει τα... χαρτιά του, αναφορικά με τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει. Και δεν αποκλείεται να έχουμε και εκπλήξεις στην τελική. Εξάλλου, πάντα ο 48χρονος προπονητής κάτι κάνει που δεν το περιμένει κανείς! Ίσως αυτό απόψε να έχει να κάνει με τις θέσεις ορισμένων παικτών.

Η λογική λέει πώς ο τερματοφύλακας και η άμυνα θα είναι άλλα πρόσωπα. Φαίνεται και από την αποστολή. Κάτω από τα γκολπόστ ο Γιαννιώτης, ενώ στην άμυνα θα είναι οι Τοροσίδης, Μιράντα, Μεριά και Τσιμίκας. Στον άξονα η λογική λέει πώς επανέρχεται ο Καμαρά και μάλλον θα έχει στο πλευρό του, τον Μπουχαλάκη. Στο μεσοεπιθετικό κομμάτι όλα τα σενάρια είναι πιθανά.

Η λογική λέει πώς θα δούμε στην ενδεκάδα τον Ναουέλ, τον Φετφατζίδη, αλλά από εκεί και πέρα υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά. Σχετικά με τη θέση που θα έχει ο καθένας. Με τον Νάτχο να έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει, μπροστά από τα κεντρικά χαφ, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί ακόμα και η παρουσία του Τουρέ που είναι και πάλι στην αποστολή.

Διαβάστε επίσης

«Ημέρα αγώνα...»

«Ημέρα αγώνα...»

Το βράδυ όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» όπου ο Θρύλος θα αντιμετωπίσει την Ντουντελάνζ.