Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξετίναξε τη σκευωρία ο Ολυμπιακός

Ξετίναξε τη σκευωρία ο Ολυμπιακός
Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018 - 16:57
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε προβοκάτορα στην εκδίκαση της υπόθεσης των γεγονότων του Παμπελοποννησιακού, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (08/11). Επίσης αναφέρθηκε και στην πρωτοφανή πρακτική του γιατρού του αγώνα Δημητρόπουλου που… μάσαγε τα λόγια του.

Φυσικά, θα πρόκειται για μέγα σκάνδαλο αν θα υπάρξει τιμωρία των Πειραιωτών μετά και το τέλος της εκδίκασης της υπόθεσης, στην οποία έλαμψε η αλήθεια. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πάρει προθεσμία να καταθέσουν τα υπομνήματά τους μέχρι τις 13:00 της Παρασκευής (09/11) και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την απόφαση.

Η πλευρά του Ολυμπιακού εκπροσωπήθηκε στην υπόθεση από τους δικηγόρους Ιωάννη Χατζησαβάογλου και Λίνα Σουλούκου, οι οποίοι με τις τοποθετήσεις τους έδειξαν ξεκάθαρα στην εκδίκαση ποια είναι η αλήθεια.

Οι «ερυθρόλευκοι» τόνισαν χαρακτηριστικά, ότι δεν υπάρχει ούτε υπόνοια για επεισόδια, ενώ στάθηκαν στο γεγονός ότι ο παρατηρητής δεν είχε εικόνα για τραυματισμό στο γήπεδο, ζητώντας έτσι να μην ληφθεί στην έκθεση η παρατήρησή του. Επίσης, έγινε λόγος για προβοκάτσια, επισημαίνοντας ότι ο φίλαθλος που προκάλεσε την ένταση όχι μόνο είχε τον ύμνο του Παναθηναϊκού στο κινητό του, αλλά έβριζε και τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Τέλος, υπογράμμισε ότι ακόμη και αν υπάρξει τιμωρία, αυτή θα πρέπει να εφαρμοστεί στο Κύπελλο Ελλάδος, όπως ορίζει ο ΚΑΠ.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν από τους δικηγόρους των Πειραιωτών: «Δεν υπάρχει αναφορά και υπόνοια για επεισόδια. Δεν έγινε αντιληπτό από τον παρατηρητή. Η παρατήρηση πρέπει να μην αναγνωστεί ως εκ παραδρομής, μη ληφθείσα στην έκθεση. Πού τραυματίστηκε αυτός ο φίλαθλος, από ποιους και υπό ποιες συνθήκες; Αυτή η αναφορά δεν έχει καμία σχέση με επεισόδια που συνδέονται με βιαιοπραγίες. Δεν έπρεπε να ληφθεί υπόψη σας».

Στη συνέχεια πρόσθεσαν: «Δεν αρκεί ότι έπαιξε ο ύμνος του Παναθηναϊκού στο κινητό του. Έβριζε τους οπαδούς με ακατανόμαστες εκφράσεις και άφησε το κινητό του να χτυπάει για να εκδιωχθεί. Να συλληφθεί, να σημειωθεί το περιστατικό στην έκθεση της αστυνομίας. Δεν ήταν φίλος του Παναθηναϊκού σύμφωνα με εμάς, αλλά έλαβε... εντολές να παίζει ο ύμνος του Παναθηναϊκού μέσα στην εξέδρα μας», είπε η δικηγόρος του Ολυμπιακού και ζήτησε αν υπάρξει τιμωρία να αφαιρεθούν βαθμοί από τον όμιλο του Κυπέλλου».

Επιπλέον, τόνισαν: «Ακόμα και εάν δεν δεχθείτε όλο αυτό υπάρχει η κανονιστική αναγκαιότητα αυτοί οι τρεις βαθμοί να αφαιρεθούν από το Κύπελλο Ελλάδας, όπως ορίζει ο ΚΑΠ».

Διαβάστε επίσης

Πίεση από το πρώτο λεπτό

Πίεση από το πρώτο λεπτό

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει από τους παίκτες του να πρεσάρουν από την αρχή ψηλά, δυσκολεύοντας το παιχνίδι της Ντουντελάνζ.