Ντουντούκα
Η μπάλα επιστρέφει. Όχι και η... εξυγίανση, ας ελπίσουμε.
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Ο προβοκάτορας έβριζε τους φιλάθλους»

«Ο προβοκάτορας έβριζε τους φιλάθλους»
Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018 - 17:40
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Έλαμψε η αλήθεια με την κατάθεση του Κώστα Καραπαπά στην υπόθεση της Πάτρας. Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, πήρε το λόγο στην εκδίκαση της υπόθεσης και αρχικά ανέφερε ότι βρισκόταν δίπλα από τα όσα συνέβησαν και είδε ακριβώς το τι έγινε στην κερκίδα. «Ήταν μια οικογενειακή εξέδρα, με παιδιά και οικογένειες», ήταν η αρχική του τοποθέτηση ενώ στη συνέχεια επεσήμανε ότι κάποια στιγμή ακούστηκε ο ύμνος του Παναθηναϊκού.

Όπως τόνισε ο συγκεκριμένος φίλαθλος αντί να κλείσει το κινητό του, έτρεξε προς την πόρτα και άρχισε να καθυβρίζει τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που βρίσκονταν εκεί.

«Εκείνη τη στιγμή 5-8 άνθρωποι έτρεξαν εναντίον του. Λίγο πριν την έξοδο, ήρθαν τα ΜΑΤ. Αντί η Αστυνομία να πιάσει τον οπαδό ή τους 2-3 που τον κυνηγούσαν έκαναν έφοδο στην εξέδρα. Μάλιστα είπα στον διευθυντή “τι κάνετε” και μου απάντησε “έχεις δίκιο”».

Παράλληλα ανέφερε κλείνοντας: «Ποτέ δεν έχω δει διμοιρία ΜΑΤ να μπαίνει σε εξέδρα και να πέφτει ξύλο, ήταν ανεξήγητη η στάση της. Μετά πήγα απέναντι και όλοι μου εξέφρασαν την απορία τους για την στάση της Αστυνομίας. Μίλησα με τον γιατρό, γιατί μίλησε στην τηλεόραση. Μου είπε ότι ήταν ο Δημητρόπουλος ο παλιός διαιτητής. Μετά μας αναζήτησε ο τραυματίας και οπαδοί του Ολυμπιακού που ήθελαν να κάνουν μηνύσεις».

Στη συνέχεια η έδρα ρώτησε τον Κώστα Καραπαπά αν ο κ. Δημητρόπουλος έχει κάποια οπαδική προτίμηση με τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός να είναι κατηγορηματικός: «Ο κ. Δημητρόπουλος έφυγε κακήν κακώς και ως διαπλεκόμενος από το ποδόσφαιρο».

Μάλιστα πρόσθεσε ότι ο Ολυμπιακός έχει και φωτογραφικά ντοκουμέντα, ενώ στο τέλος επισήμανε ότι: «Αυτός ο άνθρωπος επικοινώνησε ότι πήγε στο αυτοκίνητο, και μετά πήγε για πρώτες βοήθειες. Έδωσε μία κατάθεση στην αστυνομία, την ίδια ημέρα».

Διαβάστε επίσης

«Μελισσανίδης και Παπαδόπουλος αλλοίωναν ή δωροδοκούσαν»

«Μελισσανίδης και Παπαδόπουλος αλλοίωναν ή δωροδοκούσαν»

«Κεραυνούς» εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον γιατρό του Παναχαϊκή-Ολυμπιακός, στους Γ. Παπαδόπουλο, Β. Μητρόπουλο και Δ. Μελισσανίδη. Ολόκληρο το υπόμνημα που κατέθεσε ο γνωστός ποινικολόγος.

Στο «Ναό» ο Γκαλέτι! (pic)

Στο «Ναό» ο Γκαλέτι! (pic)

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα παρακολουθήσει από κοντά το ματς με τη Ντουντελάνζ.