Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Νίκη και για τον κόσμο μας»

«Νίκη και για τον κόσμο μας»
Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018 - 01:21

Πάρα πολύ καλή εμφάνιση σε ακόμη μία αναμέτρηση πραγματοποίησε ο Κώστας Φορτούνης. Ο μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών σημείωσε δύο γκολ, ενώ είχε και μία ασίστ, οδηγώντας στην ομάδα σε μία εμφατική νίκη.

Ο Φορτούνης στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα και το αποτέλεσμα που πήρε η ομάδα, ενώ έδωσε και εκείνος το σύνθημα για νίκη και στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πιέσαμε τον αντίπαλο, σκοράραμε 4 γκολ από το πρώτο ημίχρονο και το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Τώρα έχουμε μπροστά μας το ντέρμπι. Έχουμε 5 σερί νίκες και είμαστε σε καλό φεγγάρι. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια, όπως ήμασταν σήμερα. Πάντα τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι δύσκολα, αλλά παίζουμε στο γήπεδό μας και θέλουμε τη νίκη για να ευχαριστηθεί και ο κόσμος».

Διαβάστε επίσης

«Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟ»

«Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟ»

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς από την εικόνα και την αποτελεσματικότητα του Ολυμπιακού κόντρα στην Ντουντελάνζ, ενώ έστειλε και μήνυμα στον κόσμο για νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η πιο ευρεία νίκη της βραδιάς!

Η πιο ευρεία νίκη της βραδιάς!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με το εμφατικό 5-1 της Ντουντελάνζ, αποτέλεσμα το οποίο ήταν το μεγαλύτερο σε έκταση απ’ όλα τα ματς αυτής της αγωνιστικής στο Europa League.