Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός φέρνει την Ελλάδα πιο κοντά στην 13η θέση

Ο Ολυμπιακός φέρνει την Ελλάδα πιο κοντά στην 13η θέση
Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018 - 01:43

Μια… ανάσα από την 13η θέση της κατάταξης της UEFA βρίσκεται η Ελλάδα. Και φυσικά όλα αυτά χάρη στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» εδώ και δύο αγωνιστικές είναι οι μοναδικοί που δίνουν βαθμούς στη χώρα.

Μετά τη νέα νίκη τους κόντρα στη Ντουντελάνζ έφεραν την χώρα μας μόλις 25 βαθμούς πίσω από την 13η Δανία, ενώ αυξήθηκε και η διαφορά από την 15η Ελβετία.

Να αναφέρουμε ότι εφόσον η Ελλάδα διατηρήσει τη 14η θέση (είτε αναρριχηθεί στην 13η) ως το τέλος της χρονιάς τότε θα συνεχίσει να βγάζει τον πρωταθλητή στον 3ο προκριματικό του Champions League και τη σεζόν 2020-21,τον δευτεραθλητή στο 2ο προκριματικό (Champions League), τον Κυπελλούχο στον 3ο προκριματικό του Europa League και τον τρίτο – τέταρτο της βαθμολογίας στον 2ο προκριματικό του Europa League.

Διαβάστε επίσης

«Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟ»

«Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟ»

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς από την εικόνα και την αποτελεσματικότητα του Ολυμπιακού κόντρα στην Ντουντελάνζ, ενώ έστειλε και μήνυμα στον κόσμο για νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό.

«Νίκη και για τον κόσμο μας»

«Νίκη και για τον κόσμο μας»

Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε για την άνετη νίκη με 5-1 του Ολυμπιακού επί της Ντουντελάνζ, καθώς και για το επόμενο ματς της ομάδας με τον Παναθηναϊκό.