Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Συγχαρητήρια σε ομάδα και κόσμο» (pic)

«Συγχαρητήρια σε ομάδα και κόσμο» (pic)
Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018 - 02:34

«Ζωντανός» στο παιχνίδι της πρόκρισης έμεινε ο Ολυμπιακός, με την «πεντάρα» (5-1) επί της Ντουντελάνζ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Θρύλος έκανε το καθήκον του, έβαλε τρεις ακόμα βαθμούς στο… σακούλι του και πρόσφερε ωραίο θέαμα στον κόσμο του.

Στον Ολυμπιακό επικρατεί ικανοποίηση για την εμφάνιση και τη νίκη κόντρα στην ομάδα του Λουξεμβούργου. Με τον Κριστιάν Καρεμπέ να στέλνει το μήνυμα του, μετά την άνετη επικράτηση επί της Ντουντελάνζ. Ο Αθλητικός Διευθυντής της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ανάρτησε την παρακάτω φωτογραφία στο Instagram και έγραψε: «Εκπληκτική ατμόσφαιρα, με μία φανταστική εμφάνιση. Συγχαρητήρια στην ομάδα και στους φιλάθλους μας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Great atmosphere with an amazing performance. Congratulations to the team and to the fans#olympiacos #dudelange #uefaeuropaleague #football #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christian Karembeu (@christiankarembeu98) στις

Διαβάστε επίσης

Φανταστικός ο κόσμος! (vids)

Φανταστικός ο κόσμος! (vids)

Τρομερή ατμόσφαιρα δημιούργησε ο κόσμος του Ολυμπιακού για ακόμη μία φορά στο Ναό δίνοντας ώθηση στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς στο ματς με την Ντουντελάνζ.

Ανησυχία για Νάτχο και Ναουέλ

Ανησυχία για Νάτχο και Ναουέλ

Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού αποχώρησαν τραυματίες από το ματς με την Ντουντελάνζ και όπως είναι φυσικό υπάρχει αγωνία για το αν θα είναι έτοιμοι για το παιχνίδι με τον ΠΑΟ.