Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η αποστολή του Παναθηναϊκού

Η αποστολή του Παναθηναϊκού
Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 - 19:19

Το απόγευμα του Σαββάτου ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία του για το ματς με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του Γιώργου Δώνη, Μαυρομμάτης και Γιόχανσον ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Αλλά ο τελευταίος αποχώρησε λίγο πριν το τέλος της προπόνησης, με αποτέλεσμα να θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή του.

Σε ό,τι αφορά την αποστολή για τον Παναθηναϊκό, αυτή αποτελείται από τους ακόλουθους 21 ποδοσφαιριστές: Κότσαρης, Διούδης, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Δώνης, Κάτσε, Μουνιέ, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής και Μακέντα.

Διαβάστε επίσης

Ερυθρόλευκη κυριαρχία (vids)

Ερυθρόλευκη κυριαρχία (vids)

Ο Ολυμπιακός έχει μόνο νίκες με τον Παναθηναϊκό ως γηπεδούχος στον α’ γύρο, όταν παίζουν αμέσως μετά από ευρωπαϊκό ματς των «ερυθρολεύκων»!

Η τελευταία προπόνηση

Η τελευταία προπόνηση

Στις 18:00 ξεκινά στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Με αυτή θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία ενόψει ΠΑΟ.

«Σαν τελικός με Παναθηναϊκό»

«Σαν τελικός με Παναθηναϊκό»

Ο Βασίλης Τοροσίδης μίλησε για το ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟ, καθώς και για τη δική του επίδραση στην ομάδα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.