Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλά τα νέα για τον Διούδη

Καλά τα νέα για τον Διούδη
Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018 - 23:16

Στο 48' του ματς με τον Παναθηναϊκό είχαμε τον τραυματισμό του Σωκράτη Διούδη, στη φάση που συγκρούστηκε με τον Μπίμπαρς Νάτχο. Με τον γκολκίπερ του ΠΑΟ να σωριάζεται στο χορτάρι, χάνοντας τις αισθήσεις του. Του γύρισε η γλώσσα και χρειάστηκε η άμεση επέμβαση των ιατρικών επιτελείων και των δύο ομάδων για να επανέρθει. Όπως έγινε γνωστό αργότερα, είχε και απώλεια μνήμης για περίπου 3-4 λεπτά.

Ο τερματοφύλακας των «πράσινων» μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Του έγινε και αξονική τομογραφία η οποία ήταν «καθαρή» και δεν έδειξε κάποια επιπλέον πρόβλημα. Κάτι που σημαίνει πώς ο Διούδης ξεπέρασε τον κίνδυνο που αντιμετώπιζε.

Κι αυτό που έλεγαν οι γιατροί μετά τον αγώνα ήταν πώς η παρέμβασή τους ήταν καίρια και ήταν σωτήρια. Διότι κατάπινε αίμα και θα μπορούσε να είχε πάθει τα χειρότερα. Αλλά με την δική τους επέμβαση απέτρεψαν τα χειρότερα και γλίτωσε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού.

Πάντως θα παραμείνει το βράδυ της Κυριακής στην α' νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ, καθώς υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση για περαιτέρω παρακολούθηση και τη Δευτέρά θα πάρει εξιτήριο.

Διαβάστε επίσης