Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν είχαμε τον διαιτητή»

«Δεν είχαμε τον διαιτητή»
Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 - 00:44

«Σκασμένος» για την ισοπαλία (1-1) του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής της Super League, εμφανίστηκε ο Ντανιέλ Ποντένσε σε δηλώσεις του.

Αρχικά, ο Πορτογάλος εξτρέμ τόνισε: «Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί είχαμε τον έλεγχο, τις ευκαιρίες, την κατοχή. Εκείνοι είχαν μόνο ένα σουτ! Είναι ανεξήγητο πως χάσαμε αυτό το ματς! Το παλέψαμε μέχρι το τέλος, βάλαμε ένα γκολ αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρουμε τη νίκη, την οποία αξίζαμε. Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας, ούτε τον διαιτητή. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, πρέπει να συνεχίσουμε»

Στη συνέχεια, ο νεαρός μεσοεπιθετικός είπε: «Η ανταπόκριση των φιλάθλων (σ.σ. στον τραυματισμό του Σωκράτη Διούδη) ήταν εκπληκτική. Δεν ήμουν κοντά, δεν είδα τίποτα από το περιστατικό. Δεν είδα τον τραυματισμό ή το πρόσωπό του. Λυπάμαι πολύ για ό,τι συνέβη».

Τέλος, ο Ποντένσε υπογράμμισε: «Έχουμε δείξει σε όλα τα παιχνίδια, ότι έχουμε την ποιότητα και είμαι σίγουρος ότι στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος θα είμαστε μπροστά».

Διαβάστε επίσης

Αναμονή για Χασάν

Αναμονή για Χασάν

Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε ο Χασάν στο ημίχρονο, τη Δευτέρα θα κάνει εξετάσεις.