Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν συμβαίνουν τέτοια τραγικά γεγονότα...

Όταν συμβαίνουν τέτοια τραγικά γεγονότα...
Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 - 02:34

Το ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό έληξε ισόπαλο 1-1. Αλλά μετά την απώλεια της ζωής ενός ανθρώπου που ήταν στις κερκίδες, του Γιάννη Δήμαρχου που υπέστη ανακοπή καρδιάς, πώς να σκεφτείς το ματς; Τι να πει κανείς για μπάλα; Τίποτα...

Στη ζωή υπάρχουν πράγματα που έχουν αξία! Τη μεγαλύτερη όλων έχει η ίδια η ΖΩΗ! Όταν συμβαίνουν τέτοια τραγικά γεγονότα, τι να πει κανείς για ποδόσφαιρο, για μπάλα, για την απόδοση των ομάδων, για το αποτέλεσμα, για ό,τι έγινε στο ματς;

Σε μια αναμέτρηση που θα μείνει στη μνήμη όλων μας για ένα ακόμα τραγικό συμβάν, τον σοβαρό τραυματισμό του Σωκράτη Διούδη, του τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, που γλίτωσε τα χειρότερα. Του γύρισε η γλώσσα, οι γιατροί έκαναν άμεσα ό,τι έπρεπε και δεν έχει κάτι πιο σοβαρό, αφού οι εξετάσεις του βγήκαν «καθαρές»!

Οπότε πώς μπορείς μετά από όλα αυτά να μιλήσεις για ποδόσφαιρο; Δεν μπορείς... Καλύτερα, λοιπόν, απόψε να μην πούμε πολλά... Ας μείνουμε σιωπηλοί... Ως ένδειξη πένθους για την απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής!

Διαβάστε επίσης

Επική «σφαγή» από ανίκανο διαιτητή

Επική «σφαγή» από ανίκανο διαιτητή

Ο Ελβετός Αντριέν Ζακοτέ απέδειξε ότι ήρθε στην Ελλάδα για να κάνει «χειρουργείο» στον Ολυμπιακό, καθώς τα σημαντικά λάθη του γεμίζουν ολόκληρο… βιβλίο! Και δεν είναι μόνο τα δυο πέναλτι!