Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις
Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 - 12:26

Σύσσωμος ο ποδοσφαιρικός κόσμος εξέφρασε την οδύνη του για τον θάνατο του φίλου του Ολυμπιακού.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέφερε στο μήνυμά της: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στην οικογένεια του άτυχου φιλάθλου, που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της σημερινού αγώνα».

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ ανέφερε τα εξής: «Η κιτρινόμαυρη οικογένεια εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για τη θλιβερή απώλεια του άτυχου φίλαθλου του Ολυμπιακού, ο οποίος έχασε τη ζωή του στις εξέδρες του γηπέδου Καραϊσκάκη και ενώ παρακολουθούσε τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και στους οικείους του».

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τόνισε στο μήνυμά της: «Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του άτυχου φιλάθλου του Ολυμπιακού που τελικά έχασε τη ζωή του. Ο θρήνος για την απώλεια ανθρώπων στα γήπεδα μας ενώνει όλους...».

Ανάλογη ήταν και η ανακοίνωση του ΟΦΗ που ανέφερε: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου φιλάθλου του Ολυμπιακού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή παρακολουθώντας τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό».

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Ατρόμητος, η οποία ανέφερε: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του φιλάθλου του Ολυμπιακού που έχασε τη ζωή του στο χθεσινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Η ανθρώπινη ζωή είναι το ύψιστο αγαθό και ξεπερνά τον κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα».

Διαβάστε επίσης

Έγραψε ιστορία ο Λάζαρος!

Έγραψε ιστορία ο Λάζαρος!

Ο Χριστοδουλόπουλος έχει φορέσει τη φανέλα των Ολυμπιακού, ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και είναι ο πρώτος που έχει αγωνιστεί με όλους εναντίον όλων.