Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν δεν σε αφήνουν να παίξεις...

Όταν δεν σε αφήνουν να παίξεις...
Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 - 10:31

Έχουν ειπωθεί πολλά για το ματς με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Θα μπορούσαμε να πούμε πολύ περισσότερα. Αλλά... Υπάρχει ένα μεγάλο αλλά... Θα κάναμε άλλη συζήτηση εάν ο Ζακοτέ είχε σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Εάν είχε καταλογίσει τις παραβάσεις που έγινε. Εάν είχε σταθεί καλά στο κομμάτι του πειθαρχικού ελέγχου. Εάν είχε υποδείξει τα πέναλτι που έγιναν. Όλα αυτά και άλλα τόσα που έκανε ή πιο σωστά που δεν έκανε ο Ελβετός ρέφερι.

Το ζήτημα είναι πώς με όλα όσα συνέβησαν, είναι λογικό να υπήρχε εκνευρισμός στις τάξεις των «ερυθρολεύκων». Ήταν λογικό να μην υπάρχει ηρεμία. Δυνατά μαρκαρίσματα, αλλά όχι κάρτες και πολλά ακόμα!

Μετά πώς να μπορέσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού να διατηρήσουν τη συγκέντρωσή τους, σε αυτό το ματς. Δεν μπορούσαν κι αυτός ήταν ένας παράγοντας που έπαιξε το ρόλο του.

Διαβάστε επίσης

«Θρηνώ για τον φίλαθλό μας...»

«Θρηνώ για τον φίλαθλό μας...»

Τα λόγια του Ομάρ για ό,τι έγινε στο ματς με τον ΠΑΟ, με τον Νορβηγό να συμπληρώνει «δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη που αξίζαμε».

Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν!

Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν!

Ιδιαίτερα εκνευρισμένοι ήταν οι παίκτες του Ολυμπιακού με τις αποφάσεις και την αντιμετώπιση από τον Ελβετό διαιτητή Ζακοτέ.