Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια 14άδα «απόντες»

Μια 14άδα «απόντες»
Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 - 21:04
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Μια ακόμα φορά που περισσότεροι από δέκα παίκτες θα λείπουν αυτές τις ημέρες από το προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Ο Ολυμπιακός έχει 14 διεθνείς οι οποίοι τις επόμενες ημέρες έχουν υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα σε Ευρώπη και Αφρική.

Θυμίζουμε πώς υπάρχουν οι Βασίλης Τοροσίδης, Κώστας Φορτούνης, Ανδρέας Μπουχαλάκης και Λεονάρντο Κούτρης στην εθνική Ελλάδας, ο Γιάγκος Βούκοβιτς με την Σερβία, ο Μπίμπαρτς Νάτχο με το Ισραήλ, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί με τη Νορβηγία, ο Παπέ Αμπού Σισέ με τη Σενεγάλη, ο Μαντί Καμαρά με τη Γουινέα και ο Γιασίν Μεριά με την Τυνησία.

Όμως δεν είναι μόνο αυτοί. Υπάρχει και μια τετράδα παικτών που είναι στην εθνική Ελπίδων της Ελλάδας για τα μπαράζ του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ελπίδων. Πρόκειται για τους Κώστα Τσιμίκα, Δημήτρη Νικολάου, Θανάση Ανδρούτσο και Γιάννη Μασούρα.

Διαβάστε επίσης

Ανάσες… για τους «ερυθρόλευκους»

Ανάσες… για τους «ερυθρόλευκους»

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είχαν ρεπό τη Δευτέρα (12/11), με τους Πειραιώτες να έχουν αρκετές ημέρες μπροστά τους για δουλειά λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος.

«Θα επιστρέψω πιο δυνατός» (pic)

«Θα επιστρέψω πιο δυνατός» (pic)

Το «ευχαριστώ» του Αχμέντ Χασάν στους φίλους του Ολυμπιακού για την υποστήριξη μετά τον τραυματισμό του και το μήνυμα για την επιστροφή του.