Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συζήτησε με τα στελέχη της ομάδας ο Μαρτίνς

Συζήτησε με τα στελέχη της ομάδας ο Μαρτίνς
Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018 - 10:22

Μπορεί ο Πέδρο Μαρτίνς να έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του την Δευτέρα (12/11) ωστόσο ο ίδιος και οι συνεργάτες του έδωσαν κανονικά το παρών στο Ρέντη. Και εκεί έκαναν μια συζήτηση εφ όλης της ύλης προκειμένου να βρεθούν οι λύσεις ώστε ο Ολυμπιακός να γίνει πιο αποτελεσματικός όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε την άποψή του στους άμεσους συνεργάτες του και αποφάσισε να σκληρύνει ακόμη περισσότερο το πρόγραμμα, ειδικά σε τομείς που έχουν να κάνουν με τα τελειώματα των φάσεων.

Παράλληλα ο Μαρτίνς φάνηκε διατεθειμένος να γίνει πιο σκληρός και απαιτητικός σε κάποιες όσον αφορά τους ρόλους του καθενός μέσα στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Θετικά τα νέα για Χασάν

Θετικά τα νέα για Χασάν

Ο Αιγύπτιος επιθετικός τραυματίστηκε στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά θα είναι έτοιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Επιστροφή στη δουλειά

Επιστροφή στη δουλειά

Οι «ερυθρόλευκοι» που δεν έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Δευτέρας (12/11).

Μπακ… δημιουργοί και σκόρερ!

Μπακ… δημιουργοί και σκόρερ!

Οι πλαϊνοί μπακ του Ολυμπιακού έχουν συμμετοχή σε 13 από τα φετινά γκολ των Πειραιωτών, μετρώντας 4 τέρματα και 9 ασίστ.