Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέο σκάνδαλο με την ΑΕΚ!

Νέο σκάνδαλο με την ΑΕΚ!
Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018 - 15:03

Σε αυτή τη χώρα ορισμένοι «κοιμούνται»! Δεν εξηγείται αλλιώς! Την περασμένη Κυριακή, μετά το φινάλε του ματς του Ατρόμητου με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, υπήρξε προπηλακισμός του προέδρου των φιλοξενούμενων, του Γιώργου Σπανού. Ξεκίνησε από την εξέδρα και συνεχίστηκε κι εκτός γηπέδου. Με τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα να μην πράττει το αυτονόητο. Να ασκήσει πειθαρχική δίωξη και να καλέσει σε απολογία την ΑΕΚ για το περιστατικό αυτό!

Το οποίο όχι απλά έγινε γνωστό, αλλά προβλήθηκε και σχετικό βίντεο από τη δημόσια τηλεόραση, ενώ υπάρχει και «πλούσιο» φωτογραφικό υλικό από την ιστορία αυτή! Αλλά σε αυτή τη χώρα μάλλον ορισμένοι δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Συμβαίνουν τέτοια γεγονότα, προβάλλονται μέχρι και από το κρατικό κανάλι, αλλά δεν κάνουν αυτό που πρέπει. Το προφανές δηλαδή. Πώς γίνεται ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας να μην γνωρίζει τι συνέβη; Πώς γίνεται να μην έχει ασκήσει ήδη πειθαρχική δίωξη για ένα περιστατικό που και βίντεο υπάρχουν και φωτογραφίες;

Μήπως τελικά ορισμένοι «κοιμούνται» και δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους; Εν προκειμένω δηλαδή να ασκήσουν την προβλεπόμενη πειθαρχική δίωξη για ένα περιστατικό που και ξεκάθαρο είναι κι έχει συμβεί μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες; Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα μεγάλο σκάνδαλο!

Διαβάστε επίσης

Αποφασισμένοι να γυρίσουν την κατάσταση

Αποφασισμένοι να γυρίσουν την κατάσταση

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα δουλέψουν ακόμα περισσότερο στη διακοπή του πρωταθλήματος προκειμένου ο Θρύλος να επιστρέψει καλύτερος αρχής γενομένης από το ματς με τον Ατρόμητο.

Επιστροφή στη δουλειά

Επιστροφή στη δουλειά

Οι «ερυθρόλευκοι» που δεν έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Δευτέρας (12/11).