Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στα πιο «καυτά» γήπεδα ο Ναός!

Στα πιο «καυτά» γήπεδα ο Ναός!
Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018 - 20:36

Φανταστική ατμόσφαιρα δημιούργησε ο κόσμος του Ολυμπιακού στο ματς με τον ΠΑΟ, την Κυριακή (11/11).

Οι ΓΑΥΡΟΙ, μάλιστα, είχαν ετοιμάσει ένα πανέμορφο κορεό, στο οποίο έδειχναν ότι όλη η Αθήνα και όλη η Ελλάδα είναι Ολυμπιακός.

Γαλλική ιστοσελίδα και πιο συγκεκριμένα η lagrinta.fr, λοιπόν, έφτιαξε ένα θέμα με τις πιο εντυπωσιακές ατμόσφαιρες αυτής της εβδομάδας, με εκείνη στο «Γ. Καραϊσκάκης» να βρίσκεται στην 6η θέση πάνω και από εκείνη που δημιουργήθηκε στο σουπερκλάσικο μεταξύ της Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ. Η επιλογή των γηπέδων όπως τονίζεται έγινε με βάση την πρωτοτυπία, τη δημιουργικότητα, την πολυπλοκότητα, καθώς και την ποιότητα των κορεό.

Αναλυτικότερα, στην 10η θέση βρίσκεται το ματς της Μπόκα Τζούνιορς με την Ρίβερ Πλέιτ, στην 9η θέση η ατμόσφαιρα στο Άσκολι-Πάντοβα, ενώ ακολουθεί το ματς της Μπράουνσβάιγκ κόντρα στην Ίρντιγκεν. Στην 7η θέση βρίσκεται το Λέστερ-Μπέρνλι, ενώ στην 6η ακολουθεί η ατμόσφαιρα στο Φαληρικό γήπεδο. Στην 5η θέση το Οπάβα, Μπανίκ Οστράβα, στην 4η το Λε Μανς-Λαβάλ, στην 3η το Βαλενσιένς-Λανς, στην 2η το Ρενς-Ναντ και στην κορυφή το Μίλαν-Γιουβέντους.

Διαβάστε επίσης